2011.10.09. 22:44 teddike

Döntött a CBS az NBC és a CW is!

Címkék: sorozat cbs nbc the cw free agents 2 broke girls how to be a gentleman 2011 2012 H8R

Ez egy olyan hét volt, amikor a csatornák már bírták tovább nézni a buktákat és úgy döntöttek, ideje átszervezni egy kicsit az októberi és úgy egészében az idei évadra tervezett programjukat. A CBS az NBC és a CW is kukázott sorozatokat, igaz a CBS oldalán egy berendelést is meg kell említenünk, de ne szaladjunk ennyire előre.

Az NBC a béka segge alatt - nyugodtan mondhatjuk ezt, nem fogunk tévedni, és abban is biztosak lehetünk, hogy ha nem lett volna idén amerikai foci, akkor NBC sem lenne. Ahogy a héten már elterjedt a csatornáról, egyik kedvencünknek köszönhetően, "NBC cancels NBC", nem is tudnánk ezzel nem egyetérteni. A The Playboy Club elkaszálása valamint a Whitney és az Up All Night berendelése után nem volt kérdés, hogy a Free Agents menni fog. Az új rész nézettsége is bizonyította, hogy semmi szükség a sorozatra, kutya nem nézni, az 1,3 millió felnőtt amerikai meg kevés még az NBC-nek is, így a kapcsolati-munkahelyi-szitkom szaladt is gyorsan a kukába. Hat újonc mutatkozik be a csatornán szeptemberben és októberben. Ezek közül kettő tehát már törölve, a Prime Suspect sorsa is megpecsételődni látszik, kettő újonc pedig teljes évados berendelést kapott. A Grimm október végén kap lehetőséget, lehet szorítani egyébként neki, a pilot alapján jó kis sorozat lehet belőle, már csak a nézők kellenek.

A CW sem érdemel szebb jelzőt, mint az NBC, igazából ha nem lenne The Vampire Diaries vagy Gossip Girl akkor nem tudna mit felmutatni a csatorna. De a sorozatok/újoncok egyesével történő elemzése helyett beszéljünk inkább arról, hogy egy megvilágosodott pillanatban úgy döntöttek, hogy a H8R című fantasztikus reality-t amilyen gyorsan csak lehet kaszálják is, szerdán az első órába meg inkább Ringer ismétlést raknak.

A CBS sem dönthetett volna jobban. A legpocsékabb újonc jelzőt (a csatornánál) egyértelműen a How To Be A Gentleman kapta meg és ennek megfelelően pár rész után kaszálták is a sorozatot, jobban mondva leállították a forgatást, nem kérnek több részt, ami eddig elkészült azt szombatonként adásba küldik. Mi az oka ennek? A nagyon gyenge nézettség? Igen, a válasz így egyértelmű, de tegyük azt is hozzá, hogy az egyik legerősebb széria, a The Big Bang Theory után drasztikusan vesztette a nézőket az újonc és így a CBS is, ami már csak azért sem volt éppen szerencsés, mert a Person of Interest is süllyedt rendesen ennek köszönhetően. A CBS döntött tehát, kasza és pakolás ezerrel, aminek másrészről viszont örülnünk kell, hiszen szombat helyett a Rules of Engagement csütörtökön kerül majd adásba október 20-tól!

A sok negatívizmus mellett viszont van egy apró jó hírünk is, a 2 Broke Girls rajongói örülhetnek, a sorozat teljes első évados berendelést kapott, amit ha kihasznál és marad a jó nézettség, a CBS évekre bebetonozza magának a hétfői szitkomblokkot (HIMYM, 2 Broke Girls, Two and a Half Men, Mike & Molly).

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://teddike.blog.hu/api/trackback/id/tr103290670

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása