2011.11.13. 17:40 teddike

Emilie De Ravin hercegnőként tér vissza!

Címkék: sorozat once upon a time emilie de ravin 2011 2012

Az elmúlt hetek/napok szabadság miatt kimaradtak, de közben is sikerült figyelni pár apró hírre melyek közül talán az egyik legkellemesebb, hogy a Lost írókat is a háttérben tudó ABC és Once Upon A Time mellékszerepre leszerződtette Emilie De Ravint. Gondolom a színésznőt a Lost rajongóinak nem nagyon kell bemutatni és a szigetre terhesen érkező és a végéig fontos karaktert alakító színésznő érkezése sokunknak apró boldogság. Követve ezzel több társát, a Lost egykori szereplői folyamatosan térnek vissza a képernyőre és Michael Emerson mellett kisebb nagyobb szerepekben láthatjuk őket. Emilie kedvenc mesénk egyik fontos karaktere lesz és az első évad 12. részében fog majd feltűnni, amit majd 2012 januárjában nézhetünk meg. emile-snow-white.jpg

A Once Upon A Time kapcsán érdemes tudni, hogy az ABC teljes évados berendelést adott a sorozatnak, amit azt jelenti, hogy 22 részt láthatunk majd májusig. Valamint fontos megjegyezni, hogy az újoncok közül az egyik legstabilabban teljesítő sorozat továbbra is mely vasárnap este kerül képernyőre, megelőzve a már haldokló Született feleségeket és Pan Am legújabb részeit. 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://teddike.blog.hu/api/trackback/id/tr103374865

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása