2011.12.14. 21:55 teddike

Poszteren: The Dark Knight Rises

Címkék: film 2012 the dark knight rises

Ha egy tökéletes világban élnénk, akkor holnap mehetnénk a Mission: Impossible előtt bemutatásra kerülő előzetesre, amiben megismerhetnénk közelebbről Bane karakterét. Na igen, nincs tökéletes világ, illetve csak úgy alapból szar helyen lakunk. A szerencsésebb US és UK rajongók viszont holnaptól már láthatnak pár jelenetet 2012 legjobban várt filmjéből. Emlékszem annak idején, mekkora lázban égtünk mikor jött a The Dark Knight, mennyire jó volt Joker játékát nézni...és sorolhatnám. (Jobban belegondolva, egyike azon élményeknek/mozijegyeknek, amit megőriztem.) 

Visszatérve a jövőre és a The Dark Knight Rises-ra, kaptunk egy teaser posztert, ami arról is árulkodik, hogy nagyon sötét történettel kell majd szembenéznünk, felkészültetek? 

Dark-Knight-Rises-Teaser-Poster.jpg

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://teddike.blog.hu/api/trackback/id/tr323464151

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása