2012.03.01. 18:42 teddike

The Avengers - Bosszúállók előzetes

Címkék: film 2012 the avengers bosszuallok

Pár napja még arról írtam, hogy az év egyik legjobban várt filmje a The Avengers, most pedig arról írhatok, csak nagyon röviden, hogy itt a legújabb előzetes is a filmhez, ami EPIC lett. Ha nem értitek, hogy mire gondolok, nézzétek meg a videót, ami a Fórum Hungary-nak köszönhetően, már szinkronosan is nézhető, jó szórakozást:

Bemutató: április 26-án! Már foglalom is a jegyeket erre a napra! 

(Kis _politika_ a végére, mint azt tudjátok, a korhatár-besorolással kapcsolatban sok minden változott mostanában. A lényeg röviden annyi, hogy nem nagyon jelenhet meg előzetes, plakát anélkül, hogy ne legyen rajta a korhatár, ebből adódóan lesznek még itt gondok, csúszások, addig is, vértezzük fel magunkat jó sok türelemmel és leszaromtablettával, kelleni fog.

3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://teddike.blog.hu/api/trackback/id/tr734281001

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

teddike · http://teddike.blog.hu 2012.03.02. 20:40:18

@desmondwallace: Kicsit aggódtam, de ez az előzetes győzött meg eddig a legjobban.

.tnm (törölt) 2012.03.03. 13:55:03

nagyon negatív leszek, de nehéz elképzelni, hogy ez nem a 28ezredik csupalátvány-bugyutamese szuperhősös film lesz. már a korábban gyorsan kiszórt karakterfilmek (amin nagyon látszott, hogy gyorsan le kellett őket tudni, hogy aztán jöhessenek az Avengers filmek) se keltették fel az érdeklődésemet. pedig anno a Hulk nem volt rossz, de egyszerűen úgy érzem, hogy ezeknek a célközönsége az idősebb tinédzserek, meg az ezen szinten megragadtak. csupán egy pár évvel a Transzformer filmek célközönségének mentális átlagéletkora felé célozva
süti beállítások módosítása