2012.03.07. 21:48 teddike

Justified: jöhet a 4. évad!

Címkék: sorozat justified 2011 2012

Timothy Olyphant a következő évadban sem fog hiányozni a képernyőről, ami talán az egyik legjobb hír mostanában a sorozatos piacon. A jelenleg futó, és talán legjobbnak is nevezhető harmadik évaddal nem érnek véget Raylan kalandjai. Az első évaddal egyértelműen új színt hozó sorozat, elfáradt, meggyengült a második évadra, de az írók összekapták magukat és a harmadik évadra ismét egy nagyon jó történetet raktak össze. Ismét írnom kell, szubjektív nagyon egy adott évad megítélése, az viszont biztos, hogy számomra a második évad nagyon sok problémát okozott, nem tudott érdekes maradni a premiert követően, nem is néztem heti rendszerességgel, az új részek viszont nagyon könnyen eladják magukat. A történetet szépen épül, és a karakterek is nagyon hangsúlyosak, mindenkinek helye van a történetben, nem lóg ki senki, és a kiemelkedők is pont annyira erősek, hogy ne csak róluk szóljon az adott évad. 

justified-season-3.jpg

Timothy mellett érdemes még Walton Goggins-t is kiemelni, aki nagyon szépen (és lassan) a sorozat kulcsfigurája lett, de Neal McDonough harmadik évados szereplésére se lehet sok panaszunk. Ha valaki kiszámíthatatlan, akkor az általa alakított karakter a legjobb példa lehet. A nők/csajok közül is szeretnék kiemelni egy színészt, Joelle Carter kapcsán csak azt tudom elmondani, mint Walton Goggins esetében. Emlékezzünk csak vissza, hogy honnan indult az ő karaktere. Ugye? Nagyon szép történet az övé is. És ami a legjobb, hogy nem ér itt véget, legalábbis nagyon remélem. Az évad végén azért várható, hogy egy fontosabb karakter halála, nagy pénzben mernék erre fogadni, meglátjuk, már nincs sok hátra.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://teddike.blog.hu/api/trackback/id/tr464296218

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása