2012.05.13. 23:21 teddike

Az NBC újoncai (5.): Hannibal

Címkék: sorozat nbc hannibal 2012 2013 nbc upfronts 2012

A Hannibal kapcsán sok kérdőjel van még, annyi bizonyos, hogy 2013-ban fog csak bemutatkozni a sorozat. A casting jelenleg is zajlik, csak a főszereplő személye van meg, aki nem Hannibal-t fogja játszani. A történet középpontjában egy FBI nyomozó fog állni, akinek a nyomozásban segítő partnere lesz Hannibal. Természetesen nem fogja tudni róla, hogy ő valójában egy gyilkos. Hannibal - A kezdet - így lehetne leírni röviden, hogy mire is számíthatunk. Abszolút előítélektől mentesen próbálok a sorozathoz állni, sőt még várom is, hiszen nagyon kíváncsi vagyok, hogy a sötét hangulatot milyen módon sikerül majd a képernyőre varázsolni.

hannibal_nbc_2012.jpg

Gyártó/Stúdió: Gaumont Film Company

Író: Bryan Fuller (The Pushing Daisies, Heroes)

Rendező: David Slade (Awake)

ProducerMartha De Laurentiis, Katie O'Connell

Szereplők: Hugh Dancy

Premier: 2013 tavasz

Várakozási faktor: 6/10

Egyike volt azon berendeléseknek, ami a pilot megtekintése nélkül, már sokkal korábban megtörtént. Már hetekkel ezelőtt hivatalos lett, hogy 13 részes midseason sorozatként tervez vele az NBC. Előzetesek még nincsenek ugye, elvileg a nyárra ígérik a forgatás elkezdését.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://teddike.blog.hu/api/trackback/id/tr754506888

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása