2006.11.24. 01:37 teddike

Merre tartunk? (Part 1)

Címkék: okossagok

Par napja egy nagyon jo dologrol beszeltunk egyik forumon! Felvetodott egy olyan kerdes, hogy kinek, milyen filmezesi szokasi vannak? Illetve moziba jarunk e meg?

Erdekes tema, egy olyan vilagban, ahol szinte a film hivatalos megjelenese elott, mar hazankban letoltheto egy olyan valtozat, amit sokan megneznek, ebbol kifolyolag, moziba mar nem mennek el, es ebbol itelik meg a filmet. Mondanom sem kell, hogy ez mar alapbol "halott" dolog, hiszen, ket speakeren, 17" os monitoron megnezni egy olyan filmet, amit direkt arra terveztek, hogy hatalmas vaszon, iszonyat hanghatas...nem kapja vissza az ember, azt amit vart, es nem is tudja megitelni, hogy az a film, most jo e vagy sem. Tudom, sokan vagyunk, akiknek nincs ideje elmenni egy moziba, vagy nincs/nem akar erre kolteni! DE:

Nyilvan nem akarok senkit sem megserteni, de mindenki, vagy legalabbis sokan tudjuk, hogy azok az emberek, akik az interneten megjeleno filmekbol taplalkoznok, sokszor elkovetik (szerintem) azt a hibat, hogy letoltenek egy -CAM es vagy -TS valtozatot?! Ez miert nem jo? Pont ezek miatt tartunk ott, hogy sokan azt sem tudjak, mi az, hogy igenyes film! Kepesek nyugatiba, vagy akarhol olyan filmeket megvenni, amik iszonyat gagyi minosegben vannak feltupirozva...

Ha mar nincs penzunk, nem megyunk moziba, de viszont anyuci, vagy apuci fizeti a a netet, akkor legalabb legyunk annyira jofejek, hogy megvarunk egy dvdrip et, es nem verjuk a nyalunkat egy -CAM es valtozat utan, hogy "mi mar lattuk a filmet, es tok szar, ne nezzetek meg"!

Én is nagyon sok filmet itthon nezek meg, ritkan jarok moziba, de az idom miatt inkabb, sajna csak ejszaka van esetleg idom arra, hogy par orat azzal toltsek, hogy megnezzek valamit! Inkabb vagyok egyebkent is "sorozat rajongo"! Viszont tovabbra is azt mondom, hogy vannak "alap" filmek, amiket kotelezo,muszaly a moziba megnezni!

Itt vannak a szerdak! Otthon egyunk valamit, vegyunk egy 0,5l uditot, majd menjunk valamelyik moziba, vegyunk egy jegyet, es 1000 Ft bol, jobb esetben hatalmas elmenyben lesz reszunk!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://teddike.blog.hu/api/trackback/id/tr93139773

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása