2006.11.29. 15:37 teddike

Britney is megmutatta..

Címkék: csajok

Lassan nezhetem barmelyik oldalt, nem letezik, hogy ne fussak bele Britney pi....ba! Lassan mar tenyleg azt hiszem nelkule nem is letezik internetes oldal...nos ebbol arra kovetkeztettem, biztos tevesen, hogy akkor alljon par sor itt is e fantasztikus kepekrol! :)

Erosen olyan embereknek ajanlom a linket, akik megfeleloen jo gyomorral rendelkeznek, engem azert sokkolt a latvany, es eleg volt egyszer megnezni oket! Kepeken amugy jol lathato az a szemely, akit erdemes kovetni, es akire erdemes felnezni! Nos igen, Paris Hiltonrol beszelek! Akit most az ex popdiva probal lemasolni! Egyenlore teljes sikerrel! :)

Az Oops, i did it again...es a Stop utan ugy latszik, kapunk meg par hulyeseget az arcunkba Britney tol! :) Most mar arra vagyok kivancsi, a home porno mikor fog megjelenni! :)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://teddike.blog.hu/api/trackback/id/tr483139776

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása