2007.01.03. 23:13 teddike

Transformers

Címkék: film mozi trailer 2007 transformers

Nincs élet, úgy latom filmek nélkül! Megint van egy film, ami valahol jónak ígérkezik, de azért félek kicsit tőle, persze tudom, hogy sokára jön még, de a várakozás pont erről szól, hogy rágjuk a körmünket, hogy mikor lesz itt végre. Szóval, itt meg nem tartok, de azt jól tudom, hogy minél közelebb kerülünk majd a július 4.-hez, annál jobban izgatni fog a dolog! Ez pont hét hónap.

Nektek volt anno ilyen játékotok? Mert nekem igen, nagyon szerettem játszani vele, és jó volt látni azokat a rajzfilmeket, amik erről készültek. Most viszont abban reménykedem, hogy ez a film méltó lesz majd ehhez az egészhez! A trailert látva, nyilván az egész a látványos jelenetekből fog állni, de attól meg remélem, hogy lesz pár olyan jelenet is benne, amik majd jobba teszik, mint egy átlagos, agyon cicomázott film!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://teddike.blog.hu/api/trackback/id/tr993139808

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása