2007.01.11. 23:00 teddike

Dakar

Címkék: dakar palik szalay

Ma jutottak tul a Dakar leghosszabb szakaszan a versenyzok. Ez volt a 6ik, sokak szerint nagyon fontos szakasz. Mostanra mar kicsit megfogyatkozott a mezony, koztuk tobb magyar versenyzo is feladni kenyszerult a versenyt!

A versenyben levok kozul viszont, a 5ik napon Palikek kozel 120 km t serult tengelyel tettek meg, es a vegen orultek annak, hogy egyaltalan celba ertek. Aminek en nagyon orulok, hogy sikerult nekik, hiszen a kiesesuk eseten biztos nem kovetnem ennyire figyelemmel a torteneseket! A mai nap igazai magyar csatat hozott, hiszen a ket, versenyben levo autos, Palik es Szalay egymashoz nagyon kozeli idot futott a szelektiv szakaszon. Palik volt a gyorsabb, de igy is egy percen belul voltak egymashoz kepest! Az osszetett allas:

40. Szalay - Bunkoczi ; 42. Palik - Darazsi

A motorosok es a kamionosok versenyet nem kovetem annyira figyelemmel, viszont tobb dolgot is szeretnek megjegyezni! Sajnalatos modon az elso halalos baleset pont a motorosok kozott volt ket napja, ami megrazta nagyon a mezonyt. Nagy meglepetesnek szamitott, hogy kiesett a kamionosok kozott az otszoros dakar gyoztes! Ami minket, magyarokat erint, dicseretes eredmeny, hogy a kamionosok es a motorosok mezonyeben is igen elokelo helyen allnak jelenleg versenyzoink!

Motor: 52. Katai ; 56. Desi

Kamion: 20. Darazsi-Lakloth-Szalai ; 24. Szobi-Eder-Jobbagy ; 35. Szaller-Pocsik-Flasko

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://teddike.blog.hu/api/trackback/id/tr63139821

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása