2007.01.30. 00:32 teddike

Nagy Réka

Címkék: viasat3 topmodell nagy reka

Nincs is jobb kezdeskent, mint egy regi nagy kedvenc, Nagy Reka! Tudjatok, o nyerte meg a topmodellt! :) Gondolom nem sokan emlekeztek erre a csajra, de hat nem felejthetjuk el, hiszen 3 evig kinnt lesz Parizsban, remelem megeri kimennie! :)

Ami biztos, egy evig tobb magyar termek arca lesz, igy sok helyen lathatjatok majd! Ami biztos, sikerult latnom Egerbe egy fasza kis tescos magazint, amibe szinten az o kepe volt! :) Reklamoz valami fasza kis dolgot, amit nemtudok mi az, de azt kell mondjam, hogy szepen lefogyott! :)

Nos, azert gondoltam, hogy irok rola ismet par sort, mert a minap, vagyis regen, megjelent egy cikk, hogy atvette a nyeremenyet, vagyis az autot! :) Amit persze nem tudott elvinni, mivel nincs jogsija, gondolom anyuci, vagy apuci vitte haza! :) Ez persze nem gond, sot szimpatikus dolog, igazabol lehet, hogy csak bennem van nemi szalka, de azt sem tudom, hogy miert, de azert jo csaj...es lehet egyre jobban kezd megtetszeni! Csak az a baj, hogy pont most fog kimenni!

Ami biztos, hogy sokunkban valthatott ki nemtetszest, vagy esetleg fanyarogtunk, hogy miert pont o nyerte meg! Esetleg masnak szurkoltunk, vagy valami ilyesmi! Nos, en most azt mondom, hogy megnyerte, legyen...most akkor varjuk a kovetkezo lepest, es bizzunk abban, hogy sikerul majd neki befutnia, es osszehoz valamit, ami miatt majd mindannyian oromunket fogjuk kifejezni!

Az eredeti cikket itt olvashatjatok!

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://teddike.blog.hu/api/trackback/id/tr953139837

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Moncsi 2007.05.21. 18:28:45

Anyucinak meg apucinak sincs jogsija...csak ugy megsúgom...

Ismeretlen_37501 2007.05.21. 23:22:04

ez igy akkor nagyon vicces dolog lesz...habar gondolom ezt azota megoldottak....
süti beállítások módosítása