2007.04.12. 12:33 teddike

Amiről még nem esett szó - Nip/Tuck

Címkék: sorozat nip tuck

Ez is egy par soros okossag lesz, csak azert, hogy tovabb bovitsem azon sorozatok koret, amiket nezni szoktam.

A viasat3 a hetfovel szep estet produkalt, nem tudom, es annyira nem is erdekel milyen nezettseg mellett, de a Men in trees, es a Nip/Tuck tetszik. Foleg, es elsosorban a Nip/Tuck, erdekes sori, nem mindennapi esemenyekkel, igaz a negyedik evadba csoppentem bele, de nem erzem, hogy latni szeretnem a korabbi reszeket.

A sztori, ha lehet ezt mondani annyi, hogy van ket gazdag, es nagyon jo sebeszunk, akik eleg erdekes helyzetekbe kerulnek. Rogton az elejen felvasaroljak oket, megjelenik egy uj fonok, nyilvan csaj, eleg jo kis eyecandy a sorozatban, es o "iranyit" mindent, es mindenkit. A ferjet, az oreg, es problemakkal kuzkodo emberket Dzsoki alakitja, akit a Dallasban mar megismerhettunk.

Ez a mostani resz, azert odabaszott kemenyen, legalabbis nekem nagyon utott. Elegsok minden van, ami tetszik, vagy legalabbis megszepiti a dolgokat, maradjunk a semmi sem egyszeru kifejezesnel. Az egyik orvosunk, a csaladias doki, van felesege, szuletett gyereke, persze betegen, kerestek hozza dadust, akit az elso alkalommal kedves orvosunk meg is dongetett, majd pont a mostani reszben halalozott el a csajszi egy balesetben. Ami szep az egeszben, hogy a dokinak vannak ilyen kepzelgesei, es ez a tetkos faszi, aki osztja neki az eszt, ez halali.

A masik doki helyzetet sem egyszeru, szandekosan nem nevezem nevuk szerint oket, jobb ez igy. Szval a masik doki, a tipik casanova, megdugna mindenkit, akit csak lehetne, de eljott szamara is a vegzet, hiszen szerelmes lesz a fonokebe, a mar korabban emlitett ferjes asszonykaba. Dugnak parszor, amire a ferj rajon, es mivel, oreg, raadasul a mu golyoi vannak, megkeri a felrekurt asszonykat, hogy elotte csinaljak a dolgokat, hogy lassa azt, a felesege minden szempontbol ki van elegitve. Bahhh....na ezt most sikerult ugy leirnom, hogy meg en is jot rohogtem, illetve szornyulkodtem a dolgon. Durva nem? Ehhez persze jon meg egy kis szervkereskedelem is, amibe a fonok benne van rendesen, es egy ket apro mellek vonalon futo szal, es szerintem kapunk egy tokeletes 40 percet.

A Men in trees csak amolyan potlek, mivel nem nagyon tudok akkor mast nezni, es ha megy a tv, akkor mar inkabb azt neznem. Egesz jo, mondjuk olykor idegesito a csajszikam benne, de hat ezert van a kapcsolo, hogy mar percre szetnezzunk, mi van meg a tv be.

Ami viszont, nagyon jo dolog, az a szerda este. House kontra CSI, maradok a CSI nel, mivel a Houset mar lattam, a CSI t meg nem toltenem le, hogy megnezzem, igy azt nezem. Viszont utanna jon a Bones, ami kurvajo, a tegnapi resz is nagyon tetszett. Ez a doki, vagy a muzeumos picsa, vagy hogy mondjam szepen, dob par jo dolgot. Ennek koszonheto gondolom, hogy sokan neztek, vagy nezik a sorozatot, mondjuk ezt nem tudom teljes mertekben kijelenteni, amolyan felteteles csak, hiszen nem vagom, hogy mi hol tart, es mennyien neztek/nezik.

Amugy, a tisztan latas kedveert, a Men in trees elso evad megy a viasaton, az amcsiknal is ez elso evadot adjak meg, szval eleg koran bejott hozzank. A Nip/Tuck, mint mar irtam, a negyedik evad megy a viasaton, az amcsik is ezt fejeztek be, meg decemberbe, ahhoz kepest ezt is hamar behoztak, a folytatasrol nem tudok semmit, marmint, hogy lesz e otodik evad.

A CSI, az rtl az elejerol kezdte, ha jol tudom, a viasat adja csutortok estenkent az uj evadot, ami a negyedik. A Bones pedig, elso evados sori szinten, az amcsiknal a masodik evad megy eppen, annyira nem vagyunk lemaradva, de ha nincs nezettseg, akkor le leszunk eleg rendesen. A House, a nagy kedvenc, harmadik evad megy az amcsiknal, amit hetrol hetre kovetek is, igy a masodik evados reszeket, amit a tv2 most kezdett el adni szerdankent, nem nezem.

Nincs kedvem ujra elolvasni, hogy mit irtam, remelem keves hiba van benne. :)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://teddike.blog.hu/api/trackback/id/tr423139916

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása