2007.04.12. 13:24 teddike

F1

Címkék: f1 auto

Eleg nagy rajongo vagyok, kezdjuk ezzel a sablon hulyeseggel a dolgokat, ahhoz, hogy ha talalok valami ertelmes gyujtemenyt, kepeket, akkor azt probaljam tovabb terjeszteni. Akit erdekel, latogasson el erre az oldalra. Eddig csak az elso futamrol vannak fennt kepek, de masodik is itt van mar a gepen, es majd lassan elkezdem feltolteni azokat is. Remelhetoleg minden futam utan frissulni fog az adatbazis, es akkor rengeteg kepunk lehet egy szezonrol. Aki van ennyire fanatik mint en, akkor az nyugodtan latogasson el ide, es nezegesse a kepeket.

A szezonrol sok mindent nem szeretnek mondani, Schumi faktor mar nincs, viszont van Raikkonen es Alonso faktor, illetve most mar ugy nez ki, hogy ferrari kontra ezust nyil faktor is lesz, es ne feledkezzunk el arrol, hogy van Hamilton is most mar a vizben. Azt hiszem, nagyon remelem, hogy jo szezon elott allunk, es erdemes lesz kovetni a dolgokat. Mindenkinek jo szurkolast, nyerjen a jobbik, a gyorsabbik..stb.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://teddike.blog.hu/api/trackback/id/tr633139918

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása