2007.04.23. 23:46 teddike

Heroes - Közeledik az első évad vége

Címkék: sorozat heroes 2006 2007

Igen igen, es igen. Eljott vegre a nagy nap. Sokan varjuk azt hiszem, hogy folytatodjon ez a sorozat. Tudom elfogultak vagyunk kicsit ezzel kapcsolatban, de akkor is 2007 egyik legnagyobb dobasaval van dolgunk. Azt is tudjuk azota, hogy idehaza nem utott akkorat, mint odakinnt, de a 24 et hetrol hetre vero sorozatrol beszelunk. Sokan varjuk azt az infot is, hogy vajon a visszateres hogy sikerul, hiszen nem egy sorozat nezettsege esett vissza a hosszabb kihagyas utan, remelem most ez nem fog bekovetkezni.

Az is biztos, hogy szepen, vagy legalabbis jol volt promozva a sorozat. A neten legalabbis mindenkeppen, azt nem tudhatom, hogy a tv ben odakinnt, mit toltak, es hogy, de a netre felkerult promok szama eleg nagyra sikeredett. Tobb jelenetbol is felkerult par kep, es ha ezeket osszerakjuk, lenyegeben veve 15 percet mar lattunk is a reszbol. Nem vagyok annyira fanatikus, vagy hulye, vagy nem tudom milyen kategoriaba soroljam magam, hogy megnezzem ezeket a reszeket. Egy ket perces promot neztem meg, amit most ide is berakok.

Nagyon varom a folytatast, hogy miert? Nem tudom, nem remelek semmit a sorozattol, csak egyszeruen hianyzott. Nem kapartam a falat, nem lettem beteg, es persze semmilyen elvonasi tunet nem jelentkezett rajtam. Emlekszem, hogy lett vege az elozo resznek, es most kivancsi vagyok a folytatasra, azt hiszem ennyi van az egesz dolog mogott. Es persze talan az is, hogy kivancsi vagyok, hogy fogjak ezt a sorozatot befejezni, vagy legalabbis ennek az evadnak, hogy lesz vege.

Hiszen mar mindenki, remelem mindenki tudja, hogy lesz masodik evad, ami tobb dolgot is jelenthet. Eddigi igeretek szerint, tobb szal lezarul, tobb kerdesre valaszt kapunk, par hos marad meg, es folytatja a kovetkezo evadot, konkretan par alap hos, hogy ez mit jelent, nem tudom pontosan. Gondolom Hiro, Peter, Claire ott lesz a masodik evadban is. Ami biztos, a forgatas lezarult, a vege mar megvan, most mar csak hetrol hetre ki kell varjuk, es mi is lathatjuk. Aki van annyira nagy rajongo, hogy ejszaka, "eloben" kovesse az uj reszt, azoknak megsugom, hogy utanna, live chat formajaban lehet beszelni Clairemaci val is.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://teddike.blog.hu/api/trackback/id/tr983139928

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása