2007.05.30. 14:44 teddike

Született feleségek (Harmadik évad vége)

Címkék: sorozat desperate housewives 2006 2007

 
Ismet egy sorozat, ami most ert veget. Igaz nem a heten, de nekem csak most sikerult megnezni a zaro reszt, sok mindent nem tudok mondani, hiszen ez nem egy olyan tortenet, ahol mindig is lenne egy szal, amire kivancsiak vagyunk. Egymastol fuggetlenul, vagy legalabbis egymas mellett fut par erdekes dolog, amirol olykor olykor erdemes par szot ejteni.

Mar korabban tudni lehetett, hogy a harmadik evad, a nagy nepszerusegnek koszonhetoen nem lesz az utolso, es meg negy fogja minimum kovetni. Ebbol is latszik, hogy a sorozat sikeres, ergo erdemes kavarni a szalakat. Azt azert tegyuk hozza, hogy ez az evad annyira nem hozott lazba, attol fuggetlenul, hogy eleg jol kezdodott, es az elso fele elszorakoztatott, de utanna valahhogy meghalt az erdeklodes bennem is. A szunet utan a 20 millio koruli nezettseg visszaesett, mint a sorozatok nagy tobbsegenel szunet utan, es mar "csak" 17 millio korul mozgott, ami meg igy is szep eredmeny, de nem a megszokott.

Az evad elejen meg Tom zabigyereke, illetve a csaladja korul zajlottak az esemenyek, amit a keszitok eleg szepen ki is irtak. Gaby es Carlos valasa is jo dolog volt, es persze Bree rol nem is erdemes beszelni, hiszen vele mindig tortenik valami. Mike visszatert a komabol, Susan masba lett szerelmes, de csak latszolag. Ezek voltak az esemenyek, amik a vegere teljesen megvaltoztak, es ime par spoiler, ami szerintem akar meg jo iranyba is vihetik az esemenyeket.

Susan visszatert a nagy szerelmehez Mike hoz, aki mar emlekszik mindenre, es az eskuvo is meglett a vegere, amit mar harom eve varunk, az most bekovetkezett, most ezen a teren van nyugi. Carlos vigasztalast talalt maganak Edie mellett, akitol gyereket is remelt, de rajott, hogy ott is csak atvertek, igy dobta Ediet, aki ennek hatasara, ha minden igaz, es igy lett vege a harmadik evadnak, ongyilkos akar lenni. Lynette kicsit erdekes helyzetbe kerult, miutan ferje megbocsajtott neki a Rick el valo flort utan, most a nyakaba zudult egy rak, amit egyenlore nem tud kezelni, es az anyukaja is betoppant, akitol nem sok jora szamithatunk. Gabi pedig hozzament Victorhoz, de valoszinuleg ezzel elkovette elete legnagyobb hibajat, es Carlos mellett talalt vigasztalasra. Szep kor azt hiszem, de a szerzok is megmondtak a frankot, hogy kb 7 ev alatt lehet kihozni mindent a karakterekbol. Nos azt hiszem most ennek vagyunk eppen az aldozatai. Bree a valosagban szulet ket gyereket, majd visszajott a sorozatba egy al terhesseggel, mivel a lanya gyereket fogja majd "megszulni". Na ez kicsit ertelmetlennek tunik, de szerintem erti mindenki a dolgokat, marmint azok, akik mar lattak a befejezo reszt.

Nem nagyon erdemes tobb dolgot leirni azt hiszem, nyar vegen jon majd a folytatas, es izgulhatunk ujra, hogy kivel mi lesz. Most is egy halal kozeli esettel lett vege az evadnak, ugy latszik, ezen nem akarnak nagyon valtoztatni. De, hogy oszinte legyek, annyira nem izgat Edie, sot, talan meg azt is kivanom, hogy irjak ki a sorozatbol, egy fasza kis halallal.
 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://teddike.blog.hu/api/trackback/id/tr563139965

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása