2007.09.09. 20:54 teddike

Sok minden, ömlesztve

Címkék: okossagok

Ujra itt, magam sem tudom igazabol, hogy sikerult osszehozni ezt az alkalmat. Igazabol rengeteg minden tortent mostanaban velem, es nem igazan tudtam, vagy volt idom illetve lehetosegem arra, hogy netezzek.

Igen igen, jol latjatok, vagy olvassatok, koltoztunk egyet, 20 keruletbol be a 9ik keruletbe. Sokkal jobb kornyek, es kozelebb van mindenhez. Suli is meg minden "fontos" letesitmeny kozelebb van. Elegge izzaszto volt a koltozes, de szerencsere sikerult megoldani, viszont az uj albiba, ahol jelenleg is vagyok, nincs semmi. Nem csodanak koszonheto, hogy most irok, a wifinek koszonhetoen sikerult talalni egy halozatot, igy van kis lehetosegem irni valamit nektek.

A nyaralas utan, amirol kepek, videok meg mindig lathatoak, nagyon rossz idoszakom volt, igazi depresszio, es persze kozben mar rohangalni kellett pesten albi utan, a koltozest intezni, masik helyen lemondani mindent, es most itt az uj helyen szerzodeseket megkotni.

Igazabol latjatok, ezzel nagyon sok param van most, gondoltam upc nyomulunk majd egyet, de hat itt a 9ik keruletbe, pont a mi utcankba sajnos nem tudnak halozatot kiepiteni. Nos, igen, szopas megint, es ebbe az volt igazabol a vicc, hogy vasarnaptol pentekig szinte minden nap beszeltem veluk, es csak penteken voltak hajlandoak bekozolni, hogy a minden nap megadott cimre nem lehet kiepiteni a netet, csak a kabeles dolgokat, eleg dragan.

Elegge ugy erzem, hogy meg vagyunk most kicsit szeppenve, mivel nem akartunk nagyon a tcomhoz fordulni net ugyben, de hat kenytelenek vagyunk. Holnap jon megint a rohangalas, tcom, elotte emktv, hiszen ok a legolcsobbak a kornyeken, ha mar nincs net upc nel, akkor tv sem ott lesz. Szval ez van, es persze mondanom sem kell, hogy kozben elkezdodott, illetve kezdodik a suli.

Nos azt hiszem, igy mar ertheto, hogy miert nem tudok most jelenleg ezzel a dologgal foglalkozni, illetve ide irni, pedig komolyan gondolom azt, hogy szeretnek szinte minden nap megosztani valami okos dolgot, de hat se net, es most sem a sajat gepem elott kontarkodok. Lelkem rajta tudom, de majd probalunk gyorsan alakitani a dolgokon.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://teddike.blog.hu/api/trackback/id/tr663140002

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása