2007.10.03. 13:50 teddike

Surf's Up

Címkék: film mozi 2007 surfs up 6 csillag

A sok sorozat koze ugy gondoltam ideje bevinni egy kis filmes elmenyt is. Igaz tobb film is van, amit lattam, vagy meg talonban van, de azt hiszem errol az animacios filmrol illik par szot ejteni.

Lehet sokan unjuk mar kicsit a pingvinek eleterol szolo meseket, de ez annyira jol sikerult szerintem, hogy muszaj megnezni. A sztori eleg egyszeru, fohosunk eli eletet, kozben szorfol, es arrol almodik, hogy egyszer felfedezik. Ennek el is erkezik az ideje, eljut egy versenyre, ahol a legnagyobbtol tanulhat, es felkeszulve, uj pingvinkent vesz reszt a versenyen. A sztori tobbi resze azt hiszem kitalalhato, de nem is ez a lenyeg, hanem az, ahogy ez az egesz vilag fel van epitve.

Annyira szep itt minden, meg reszletes, hogy olykor mar megijedtem, hogy mti is nezek. A keszitok igazan kitettek magukert. Ami talan negativumkent megemliheto, ha mar a csodalaros kulso dolgokrol beszelunk, hogy a siklasok olykor eleg erdekesek, nem tul elethuek, de ez a kis hiba, ha lehet igy nevezni teljesen befeler, hiszen igy is csodalatos lett az egesz.


Azt hiszem erre a filmre, az egesz csalad egesz nyugodtan beulhet, hiszen mindenki szamara megfelelo szorakozast tud nyujtani. Persze azok keruljek, akik csak akkor tudnak elvezni egy filmet, ha sok a ver, vagy hasonlok! Reszemrol az egyik legjobb animacios filmek kozott fogom szamon tartani, fuggetlenul attol, hogy persze vannak eleg nagy elodok, azt hiszem egy top 5 os listara ez is siman rafer a legtobb embernel.

A gonosz, a menedzser, es Big Z, azt hiszem ennyit kell mondani, erdemes kiemelni azt is, hogy a film egyfajta riport film, vagy dokumentum film latszatat kelti. Hiszen mindenkit megkerdeznek arrol, hogy kirol mit gondol. Olykor belog par mikrofon a kepbe, nehol a kameraman viselkedik erdekesen. Nagyon jol van szerintem felepitve, es persze ehhez meg jon az is, hogy ezek a kis mellekes dolgok nagyon utnek.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://teddike.blog.hu/api/trackback/id/tr223140019

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása