2007.10.06. 01:45 teddike

House s04

Címkék: sorozat house 2007 2008

 
Volt már itt minden, heroes, prison break, gossip girl, és sorolhatnám, de azt hiszem, sőt biztos vagyok benne, mivel én irkálok ide, hogy a House eddig kimaradt. Nem is értem igazából, hogy történhetett ez meg, hiszen ez is a kedvencek köze tartozik. Lassan kezdem úgy gondolni, hogy a "kedvenc" szónak mar semmi jelentősége sincs, hiszen a legtöbb sorozat, kedvenc. Ki nézne egy sorit csak azért, mert más nézi, és nem tartja jónak? Nem szeretnék, sőt nem is tartozok ebbe a társaságba.

A House egyértelműen a legjobbak között van. Hugh Laurie nagyon jól formálja a karaktert, és sokan tartjuk szimpatikusnak, az amúgy nagyon ellenszenves dokit. Sokan szeretnénk talán hasonlítani rá, és ennyire nem törődni azzal, hogy mi is van körülöttünk, és ennek ellenére fogni minden jelet, ami a külvilágból minket ér. Ez kicsit mar nekem is magas, de nem tévedek sokat, ha azt mondom, igen, sokan szeretnének dr. House lenni.

A negyedik évad sem indult valami egyszerűen, de nem is vártuk. A harmadik évad úgy zárult, hogy mindenkit elküldött House. Így az eddigi megszokott csapat felbomlott. Az első részben nem láttuk őket. Viszont azt megtudtuk, hogy csapat nélkül House nem tud diagnosztizálni, így mindenképpen új emberek után kellett nézzen. Először egy takarítót talált, majd egy orvostól próbált segítséget kapni, közben Cuddy és Wilson állta útját, és próbálták ráerőszakolni azt, hogy vegyem fel pár embert.
Igen a sorozat visszatért, és talán odakint vártak rá a legjobban, hiszen nagyon jól nyitott, és a folytatás sem maradt el. Szerintem sokan vártuk itthon is, főleg a nagy rajongók közül.

A második rész mar zsúfoltabb volt, mint az első, megjelentek a jelentkezők, nagyon sokan, talán elhangzik valami szám is, de nem jegyeztem meg, vannak köztük ismert alakok is, mint pl. Taj abuliszervíz -ből . A sorozat a 4ik évadot tapossa, House nagyon jó, még mindig, de azért lássuk be, kell mellé pár jó karakter, Cuddy és Wilson is nagyon jók, de még mindig kell valaki. Nem tudom, és tippelni sem szeretnek arra, hogy ki marad kesébb is a sorozatban állandó szereplőként, csak remélni tudom, hogy Olivia Wilde igen. A második részben mar megjöttek a korábban megismert állandó szereplők is. Láttuk Cameront, Chaset és Foremant is. Igaz csak felvillanni, de már itt vannak újra. Nem is tudom minek örüljek. A korábban megszokott hármas jó volt, de szerintem eljárt az idő felettük, jobb lenne három új karakter, és persze emellett maradjanak meg a korábbiak is. Ha minden igaz, akkor Cameron és Chase továbbra is a kórházba fog dolgozni. Megtudtuk azt is, hogy eljegyezték egymást. Eltelt egy kis idő a harmadik évad óta, amire elképzelhető, hogy később fognak még utalni. Jó, tudom, unalmas lenne, ha minden sorozatban a flashback -es részek dominálnának. Majd meglátjuk.

A második részben levő eset azért nem volt rossz, de inkább a különböző karakterek foglaltak le. Igen, már most látszik, hogy vannak köztük jók, és ahogy mar írtam korábban is, csak reménykedni tudok abban, hogy maradnak is. Persze, amikor Chase segített megoldani a problémát, akkor valahogy úgy ereztem, hogy hoppá, igen, ő tud valamit, és neki lenne ott a helye House mellett, valószínűleg a készítők is ezt akarjak majd megmutatni nekünk, hogy hiába van szükség esetleg egy frissítésre, a korábbi karakterek sokkal jobban passzolnak a képbe. Csak az a kérdés, hogy ez tényleg így van, vagy csak a megszokás mondatja ezt velünk?

A lényeg, és talán ez a legfontosabb, House visszatért, a modora semmit nem változott, és továbbra is a "tüzes" botjával szaladgál. Ismét egy jó évad áll előttünk. Itt szeretném megjegyezni, hogy nálunk a második évad vége közeledik, ami szerintem nagyon jó, és izgalmas, szóval mindenkinek csak ajánlani tudom, továbbá pedig reménykedem, hogy a tv2 rögtön folytatja majd a harmadik évaddal a vetítést, mert amúgy nem lenne semmi értelme megint várni.
 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://teddike.blog.hu/api/trackback/id/tr743140029

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása