2007.10.10. 15:23 teddike

FogyiShow

Címkék: tv2 a nagy fogyas

 
Az új magyar csoda, igaz nem mi találtuk ki, de tegnap este a tv2 -n elindult az új műsor, ahol 12 elhízott ember küzd a győzelemért, illetve Béres Alexandra és az ország Norbija azért, hogy melyikük a jobb. Tegnap persze megnéztem a műsort, olykor kapcsolgattam a vészhelyzetre, de azért többnyire láttam a dolgokat.
 
Az egész műsor igen érdekes számomra, kicsit másra számítottam. Túl sok a dráma, és túl sok a könnycsepp. Semmi szívatás, vagy beszólogatás. Fura! Jakupcseknek semmi helye szerintem a műsorban, egy olyan ember kellett volna ide, aki jobban odamond, nem pátyolgatja őket, hanem éppen ellenkezőleg beszól, és olykor sértően lép fel. Norbit még mindig utálom, félelmetesen unszimpatikus az a tag. Az elvei, meg ahogy viselkedik, falra tudnék mászni tőle. Alexandra meg olyan amilyen, semmi bajom vele.
 
Már most látszik, hogy a két csapat másképp ment neki ennek a fogyásnak, és más eredmények is születtek, meglátjuk hosszabb távon mik lesznek itt. Egyenlőre, adok még egy esélyt a második résznek, kíváncsi vagyok mi lesz még itt, illetve meddig bírják a bent lévők. Akik egyébként szerethetőek, egy negatív figura volt, de őt szerencsére ki is szavazták.
 
A másik, vagyis a tv2 számára legfontosabb dolog, nyílván a nézettség. Úgy látszik a tegnap este bejött a tv2 -nek, de az új műsorokat általában többen nézik, majd a második rész fogja eldönteni, hogy mi is a valóság. A fogyishow verte a vészhelyzetet, és a feleségek is verték a grace klinikát. Jövőhéten meglátjuk hogyan alakulnak a dolgok, amolyan mutatónak itt a nézettsége a tegnapi műsornak: 1.341 millió 18-49: 633 ezer!
 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://teddike.blog.hu/api/trackback/id/tr123140040

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása