2007.10.29. 17:34 teddike

Gossip Girl s01e06

Címkék: sorozat 2007 2008 gossip girl

 
VÉGRE! Csak ennyi tudok mondani. Nem tudom mi ütött belém tegnap este, de rendesen élveztem a hatodik részt. Nem vagyok sem szőke, sem pink, de ez a rész jó volt. Persze csak a csajok miatt, hiszen nagyon jók, de akkor is, ez most izgalmas volt. A sorozattól meglepő módon pörögtek az események. Nem volt nagyon unalmas rész.

Dan végre normális volt, eldöntötte mit akar, legalábbis egy rész erejéig. A feltűnt ex-baratnő csodálatos, még egy eyecandy. A testvér is odabasz. Azt hiszem a kis Julie valamikor majd egyszer nagyon jó nő lesz. Blair továbbra is kibírhatatlan, kár, hogy sokat beszél. Serena pedig még mindig angyali, kár, hogy hosszú távon nem szeretem a szőke nőket.

Hát ez most kicsit rövidke lett, de annyi a lényeg, hogy volt egy bál, amire Blair csak kihasználta Julie -t, Serena rájött, hogy Dan hazudik neki. Megjelent az ex-baratnő, aki kicsit felkavarta a dolgokat. Mindenki hazudik mindenkinek, és mindenki mást akar mindenkitől, csak valahogy ebben a részben minden kicsit pörgősebb lett, és drámaibb. Azt hiszem így kellene ezt tovább is csinálni. A szülök sem egyszerűek a történetben, azt hiszem nekik is helyük van ebben a sorozatban.
 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://teddike.blog.hu/api/trackback/id/tr773140074

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása