2007.11.22. 19:41 teddike

Private Practice

Címkék: sorozat 2007 2008 private practice

 
Behozom kicsit lemaradásomat, hiszen megér pár sort ez az új sorozat. Mint sokan tudjátok a Grey's Anatomy egyik főszereplője távozott, és egy új helyen, új életet épít. Huu...ez nagyon szépen lett megfogalmazva, vagy nem, na mindegy, szóval Addison, a vörös démon körül forog minden, de itt van nekünk ex-Kellerman, és az ex Day Break főszereplő is.
 
 
Kellermant már kezdem megszokni, szerintem jól áll neki ez az orvosos játszadozás, és simán megérte neki váltani szerintem. Az ABC egyik legjobb új sorozata, és ha jól emlékszem, és miért ne tenném, ez a sorozat is teljes évados megrendelést kapott. Ami csak azért furcsa, de maradjunk annál, hogy mégsem a legjobb hír, hiszen a sztrájk miatt sajnos nem sok minden fog lemenni, de persze ez nem csak erre a sorozatra igaz.

De térjünk vissza az eseményekre. Van hat orvosunk, akik egy magánrendelőben a saját területükön próbálnak a legjobbat alkotni, és ellátni a betegeket. Ehhez minden részben jön három esetleg négy eset, amik persze olykor kicsit unalmasak, de próbálják feldobni egyéb más dolgokkal. Itt is mennek a kavarások természetesen, egymás között is, és persze ehhez jönnek a külső dolgok, de valójában az egész olyan mint egy nagy család. Szinte mindent együtt csinálnak, ami olykor jó, de néha előfordul, hogy nem a legjobb megoldás. Mivel a szereplők nem a legfiatalabbak, így azt kell mondjam, Addison kivételével nem nagyon van lehetőségünk igazi eyecandyt látni  a sorozatba, amire azért valljuk be, nagy szükség lenne. Ettől függetlenül, és látva a nézettségeket, nagyon jól hoz a sorozat, úgy látszik az emberek eszik a történeteket. Igazából eddig konkrét fő szál még nincs, vagy én nem vettem észre, pár apróságot leszámítva, minden rész elkülönül kicsit a többitől. Persze bizonyos románcok, vagy esetleges kavarások korábbról is jöhetnek, de egyenlőre nem kapnak akkora figyelmet, mint a grey esetében.

Hét rész ment le eddig, én hatot sikeresen meg is néztem. Eddig tökéletes kikapcsolódás. Ha valaki eddig el is vetette volna, szerintem töltögesse bátran, mert ha tegyük fel sorozatok nélkül maradna a sztrájk ideje alatt, akkor érdemes elővenni, és megnézni. Egyébként meg, mivel teljes megrendelést kapott, talán nem írok nagy hülyeséget ha azt mondom, hogy nemsokára jön majd hozzánk is. Fogalmam nincs mikor és hogy ez tényleg összejön e, de nem lepődnék meg.
 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://teddike.blog.hu/api/trackback/id/tr943140111

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása