2007.12.03. 21:51 teddike

Heroes - s02 Chapter Two Final

Címkék: sorozat heroes 2007 2008

Biztos, hogy sokaknak nem kell mondanom, de ma este véget ér a második chapter. A második évad zárja első részét. Nagyon sok mindent kellett összehozniuk ebbe a részbe a készítőknek, és csak remélni tudom, hogy mindent sikerült a legjobban megcsinálni. Lehetett olvasni korábban, hogy erre a sorozatra is, mint a legtöbbre, hatással van/lesz az írói sztrájk. És ez sajnos nem biztos, hogy a legjobb hírek közé tartozik.

A készítők leforgatták az első 11 részt, és ha jól tudom egy, legjobb esetben két rész van még készen. Itt is igaz, hogy ha nem lesz megegyezés, akkor sajnos csonka évad lesz, vagy nem fog a többi rész, csak a következő szezonban a képernyőre kerülni. Szeretném ha nem így lenne, elvileg még holnap leülnek egyeztetni a felek, de nem érkezett az elmúlt egy hétben túl sok jó hír.

De térjünk vissza a lényegre. Utolsó rész, amit elvileg újraforgattak, köszönhetően a sztrájknak, és így akár évadzárónak is jó. Elvileg valami hatalmas cliffhanger lesz a rész végén, nem leplezem, kicsit tényleg izgatott vagyok. Reménykedek... 

Szólj hozzá! · 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://teddike.blog.hu/api/trackback/id/tr513140132

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: todo relojes opiniones 2017.10.13. 05:37:08

Tippverseny - Barcanoticias - A vezető magyar FC Barcelona blog

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása