2007.12.24. 00:29 teddike

Miért jó a karácsony előtti hét?

Címkék: okossagok

 
Már lassan évek óta, ez az egyik legforgalmasabb hetem az évben, amikor nagyon sok minden történik. Suli, leadások, zh, meló, minden amit szeret az ember, azt ilyenkor még jobban, még közelebbről megismerheti. És e mellett persze vannak a kellemes dolgok is, mint mondjuk ajándék vásárlás, amit sajnos ki kell bírni, és el kell viselni a tömeget, ami nagyon nem könnyű. Ikea, Árkád, Arena Plaza. Nos ezeket jártam végig a héten, és itt sikerült megvenni a dolgokat, amiknek remélem majd mindenki örülni fog. Sok süti, és persze rengeteg kaja vár ránk a következő napokban.

Örülök, hogy most már vége ennek a hétnek, talán most már lehet kicsit pihenni, és esetleg írni egy két dolgot is. Nem is tudom mikor fordult elő utoljára, hogy közel egy hétig semmit se írjak. Pedig lenne miről, és ezt itt fel is jegyzem magamnak, hogy ne felejtsem el. A héten több műsor is véget ért. Pókerarc, Csillag születik, Sofőrök, vagy esetleg a Nagy fogyás. Ezeket többnyire néztem, láttam, jó lenne írni róluk.

Ezen kívül nagy lemaradásom van a filmek terén. Bűbáj, Stardust, Kingdom, Elizabeth, Mézengúz, Nemzet aranya 2. Ennyi jut eszembe eddig, szerintem más nincs. Itt vannak a sorozatok, amik lepihentek most egy időre, erről is lehetne írni pár sort, hogy mi merre tart idén. Vagy itt van a Dexter finálé, ami mindenképpen megérdemel pár sort.

És egy bejegyzés erejéig, ismét visszatér Karsai Zita, aki egy éve nem, most viszont már levetkőzött a nyuszis magazinnak, a képeket mutassuk meg a világnak, ha már anno is sikerült publikálni őket.

És még valami, csak emlékeztetőnek, ha az embernek rossz kedve van, vegye elő a jóbarátokat, és nézzen meg belőle pár részt, biztos jobb kedve lesz tőle.
 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://teddike.blog.hu/api/trackback/id/tr323140153

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása