2008.05.07. 02:28 teddike

Ismét a Vasember

Címkék: film mozi 2008 iron man

Olvastátok már? Bocs, jobbat kérdezek, láttátok már? Pótolni mindkettőt, de gyorsan. A film továbbra is a "nagyon jó" kategóriába tartozik. És ezt nem csak mi gondoljuk így. Egy kis nézettség/látogatottság is kell már. A film az első hétvégén nagyot kaszált. 100M rögtön az első pár nap alatt. Rohantak az emberek megnézni, ez most már biztos. A 2008-as év legjobb nyitása, és bevételeket tekintve, csak ebben az évben, rögtön a negyedik helyen tanyázik. A legnagyobb, illetve a legbátrabb becsléseket is meghaladta a film. Azt is meg kell jegyezzük, hogy rögtön az első hétvégén simán visszahozta a készítés költségeit (140M).


Ez viszont több dolgot is jelent. Egyrészt, ami a kisebbik dolog, a Horton nem sokáig marad majd az első helyen. A második, ennél fontosabb, hogy a magas bevétel miatt, biztosan jön a második rész. Nos ez annyira így van, hogy a stúdió már be is jelentette a folytatást! Lepődjünk meg ezen? Szerintem nem kell, nagyon jól felépítették a sztorit, most pedig ideje folytatni.

Térjünk egy kicsit vissza hazánkba is. Csak egy röpke szám, 20M Ft, nos ennyit hozott a film az első hétvégén idehaza. Ami szintén egy nagyon jó kezdet. És a folytatás sem fog elmaradni. Pont most néztem milyen filmek kerülnek a moziba, idehaza és külföldön is. És szinte biztosra vehető, hogy a második hétvégén is az élen lesz.


Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://teddike.blog.hu/api/trackback/id/tr713140293

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása