2008.06.03. 12:18 teddike

Pont mint egy éve

Címkék: okossagok

Nem akarom nagyon szaporítani a szavakat, ez is amolyan "tudd, hogy mi van velem" bejegyzés lesz. Ami azért vicces, mert igazából "semmi", csak van sok vizsga, kevés idő, és nagy meleg. Na meg persze finálék, és jó filmek, és az ember döntse el, hogy mit hogyan csinál, illetve mire szakít több időt, vagy egyszerűen nem alszik.

Egyébként a nagy meleg nem lenne annyira hatalmas probléma, csak albérletbe a szobám a belső udvarra néz, ami fantasztikusan jól tartja a meleget, szóval nehezen lehet szellőztetni egy jót, vagy csak egyszerűen engem elkerül a friss levegő.

Viszont ígéret nélkül, természetesen jón a Lost finálé, amit már láttam, és oda vissza vagyok tőle, meg itt a Desperate Housewives finálé is. Gondolkoztam rajta, hogy jó lenne már lassan megnézni valami filmet, megint, de biztos, hogy nem lesz rá időm, szóval egyenlőre maradnak ezek.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://teddike.blog.hu/api/trackback/id/tr163140326

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása