2008.09.25. 13:42 teddike

The Mentalist (and) Gary Unmarried

Címkék: sorozat 2008 2009 the mentalist gary unmarried

Két újonc, akiket jobb esetben külön szedtem volna, de most csak ebben a formában jönnek. Természetesen az első részekről is lesz írás, de egyenlőre be kell hozni a lemaradást a többi sorozat terén.

A Gary Unmarried egy szitkom, igen még egy, a fogadtatást nézve talán az egyik legjobban várt. Elvált apuka, anyuka, problémás gyerekek. Válás óta még semmi randi, de most változik a helyzet, és talán összejön valami. Nagyjából így tudnám leírni a kezdeti helyzetet. Első rész után sokkal könnyebb lesz azért majd nyilatkozni. 

2008. szeptember 23 - The Mentalist - CBS - 9 p.m.

2008. szeptember 24 - Gary Unmarried - CBS - 8.30 p.m.

The Mentalist pedig egy nyomozós sorozat lesz. Mennyire lehet ezt a témát tovább csavarni, mikor itt az összes CSI, vagy jött idén a Fringe egy X-AKta beütéssel? A lényeg az, hogy itt sem a megszokott módon fognak majd zajlani a nyomozások, mint ahogy azt a címből is lehet következtetni lesznek majd megmagyarázhatatlan dolgok. Egy esélyt mindenképpen kap majd a sorozat, mint ahogy a legtöbb újonc.

Szokás szerint jöjjön pár kép a sorozatokhoz:

The Mentalist:

 

Gary Unmarried:

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://teddike.blog.hu/api/trackback/id/tr623140540

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása