2008.10.17. 12:14 teddike

Heroes a színfalak mögött

Címkék: sorozat 2008 2009 heroes s3

Mindig öröm olyan képeket látni, ami másik oldaláról mutatja meg a sorozatot is, és a szereplőket is. Már a második évad során is mutattam pár olyan képet, ami a forgatáson készült, és többnyire azt mutatta be, hogy a színészek mennyire jól érzik magukat az adott rész forgatásán. 

Nincs ez másképp a harmadik évad forgatása alatt sem. Már elég rendesen benne vagyunk az évadba, éppen ezért kikapcsolódásnak jól jön egy kevés örömteli vicces pillanat. Ami fontos, hogy ezek akár spoileresek is lehetnek, így a többségét inkább elrejtettem, csak azok kattintsanak, akik azért képben vannak az eseményekkel.

heroes sylar claire

Mindig öröm olyan képeket látni, ami másik oldaláról mutatja meg a sorozatot is, és a szereplőket is. Már a második évad során is mutattam pár olyan képet, ami a forgatáson készült, és többnyire azt mutatta be, hogy a színészek mennyire jól érzik magukat az adott rész forgatásán. 

Nincs ez másképp a harmadik évad forgatása alatt sem. Már elég rendesen benne vagyunk az évadba, éppen ezért kikapcsolódásnak jól jön egy kevés örömteli vicces pillanat. Ami fontos, hogy ezek akár spoileresek is lehetnek, a kép alatt tehát az kattintson a kis képekre, vagy nézze meg őket, aki nagyjából képben van az eseményekkel. 

heroes sylar claire

Jöjjön akkor a többi:

heroes season 3 heroes season 3 heroes season 3 heroes season 3 heroes season 3 heroes season 3 heroes season 3 heroes season 3 heroes season 3  heroes season 3 heroes season 3 heroes season 3 

Még egy a végére, hogy jobban megismerjük kicsit a "Gonoszokat" (a kép alatt SPOILER):

Egy kis magyarázat a képhez, jobbról kezdve az ismerkedést:

Jesse: képességét tekintve, egyszer láthattuk, az ordításával/üvöltésével kapcsolatos. Az évad eleji hatalmas spoiler után, amikor is Peter az ő testébe került, nem sok szerep jutott neki, Sylar gyorsan kinyirta, így jelenleg Sylar birtokában van a képesség.

The German: képessége, hogy fém tárgyakat tud mozgatni. Sokra nem ment vele, elég korán ki is nyírták. 

Stephan: az utolsó részben szerepelt, és ennyi, képességét tekintve elég erős karakter lehetett volna, hiszen egyfajta "fekete lyukat" tud teremteni, eltüntetve abban bármit, a rész végén még saját magát is.

Flint: A tüzes csávó, a kezével tud lőni. Sylar és Noah lekapcsolták.

A nagy csapatból ők tehát már nincsenek, jöjjön a másik oldal, balról haladva:

Knox: Erejét abból szerzi, hogy a körülötte lévő emberek mennyire félnek. Egyenlőre úgy tünik, hogy ő maradni fog, jelenleg részt vesz Petrelli apuka csapatának az építésében. 

Eriy Doyle: The Puppet Master! Konkrétan írányitani tudja az embereket, mint műbabát. Az utolsó részben ismerkedhettünk meg vele is. Claire rendes anyukájának úgy néz ki van valami közös múltja vele.

Samedi: Ha jól emlékszem vele még nem talákoztunk. 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://teddike.blog.hu/api/trackback/id/tr283140629

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása