2008.10.21. 17:48 teddike

Csak Sheldon!

Címkék: sorozat how i met your mother the big bang theory 2008 2009 worst week

Mint már megszokhattátok jönnek ismét a hétfő este legszórakoztatóbb pillanatai. Három szitkom egy kalapban, amitől garantáltan eldobjuk az agyunkat, legalábbis a legjobb esetben. Sajnos ez nem mindig van így, vannak kivételek, és úgy látszik ez most erősen kivétel volt. 

the big bang theory penny

A címből könnyen kitalálható, hogy egy legény maradt csak a gáton, és az nem más mint a The Big Bang Theory. Habár ezen a részen nem tudtam annyit röhögni, mint mondjuk egy hete, de még így is magasan verte a többit. Apró sztori, hogy Sheldon nem tud mivel melóba menni, mert Leonard éjszakás, így máshogy kell megoldja a dolgokat. Penny meg iszonyat nagy eyecandy. Első alkalommal mikor ajtót nyitott, azt hittem megállítom a időt, és megtartom magamnak azt a pillanatot. 

Maradva a poénoknál, természetesen rengeteg volt, de közéjük csúszott elég sok Sheldon komolytalan komolyságából, ami miatt olykor egy perc sokkal többnek tűnt. Ezektől függetlenül a sorozat erősen tartja magát, de ez a rész csak 7/10. 

A How I Met Your Mother esetén pedig átmentek kicsit komolykodásba a dolgok. Írtam valamelyik korábbi rész kapcsán, hogy ez nem is baj, hiszen hozzátartozik a karakterekhez. Spoiler nélkül maradjunk annyiban, hogy Ted élete hatalmas változások előtt állt, amiben a többiek erősen asszisztáltak. Ez a rész sokkal inkább róla szólt. Természetesen szokásos Barney ökörködések is voltak, na meg egy kellemes mellékszereplő is Danneel Harris szerepében, aki a OTH-ból lehet ismerős.

Ami a komolyabb rész ellenére biztos, hogy haladni kell azért kicsit előre is. És azt hiszem a jövőre nézve itt elég fontos dolgokat is láthattunk. Főleg ha Ted jövőbeli képét látjuk a gyerekekkel. És bár nem szórakoztam annyit ezen a részen, még is azt kell mondjam, hogy 7/10

worst week

A Worst Week viszont megint alulról szagolta az ibolyát nálam. Amennyire jó volt az előző két rész, annyira volt szar a mostani. Úgy látszik, ha nincs ott a család többi tagja, akkor már nem is tud annyira ütni az egész. Sam meg Dick erős páros, de valahogy a poénok nem ültek, nem jöttek be annyira. 

A mostani szerencsétlenkedések sem voltak a legjobbak. A végén azért javítottak valamit ezen, de sajnos kiszámítható volt az egész. Ezen dolgok miatt maradjunk annál, hogy lesz majd jobb is, ez 5/10.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://teddike.blog.hu/api/trackback/id/tr333140642

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása