2008.11.03. 15:58 teddike

CW News

Címkék: sorozat 90210 2008 2009 gossip girl s2 one tree hill s6

Nem mai hír, de jó megosztani hiszen olyan sorozatokat érint, amiket (titkon) sokan néznek. A címkék már elárulták, hogy miről is lesz itt szó, de akkor részletesen:

  1. Már korábban tudni lehetett, hogy a 90210 megkapta a teljes évados berendelést, ami ebben az esetben 22 részt jelentett volna, viszont ehhez most hozzácsaptak még kettőt, így az első évad 24 részes lesz.
  2. Hasonló okok miatt került elő a One Tree Hill is, ami úgy néz ki, hogy a csatorna nagy meglepetését hozza, itt első sorban a nézettségre gondolok. Ezen okok miatt is a csatorna nem elégedett meg a 22 résszel, így ebből is kértek még kettőt.
  3. Az utolsó a sorban a Gossip Girl, amelyről nem tudom, hogy a második évadra pontosan mennyit rendeltek be, de az biztos, hogy most már 25 résznél tartunk. Az érthetőség kedvéért, írtam, hogy az OTH szép számokat hoz, meglepetés mindenképpen. Ez főleg a GG-hez kapcsolódik, hiszen a csatorna számára fontos korcsoportban (fiatal női nézők) az OTH van előrébb.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://teddike.blog.hu/api/trackback/id/tr103140687

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása