2008.11.16. 20:31 teddike

Listák minden mennyiségben

Címkék: sorozat 2008 2009

Nincs is annál jobb, mint vasárnap este könnyed listákat nézegetni, meg statisztikát olvasni. Most is valami ilyesmibe botlottam, köszönhetően az origo.hu-nak. Na persze ők is csak tovább közöltek egy infót, de a megfelelő konklúziót ők is levonták. A televison.aol.com több témában is megkérdezte a kedves olvasóit, és a következő eredmények születtek (elvileg több mint 500 ezer olvasó/néző válaszolgatott):

A szavazok több mint 52% azt állítja, hogy nekik a CSI jelenti azt a sorozatot, amit minden héten, mármint amikor új rész van, azt azonnal meg kell nézzék. A legnagyobb függök tehát a CSI rajongók. Utána jön a Grey's Anatomy (16%) és a harmadik a House (15%). 

Akik feltévedtek az oldalra és kifejtették véleményüket, úgy gondolták, hogy a Mentalist a legjobb új sorozat, mármint megígéretesebb (szavazók 37%). Ezek után jött az Eleventh Hour (19%) és harmadik a sorban a Fringe (18%).

Van egy érdekesebb kategória is, méghozzá az, hogy 30% gondolta azt, hogy a legjobban hype-olt sorozatok közül a Knight Rider okozta a legnagyobb csalódást, utána jött a 90210 (25%) majd a Kath&Kim (18%).

Többet nem emelnék ki, érdemes kattintani és megnézi az oldalt, mert több érdekesség is van. Csak ízelítőnek: William Peterson nélkül is nézni fogják a CSI-t? A Született Feleségek 5 éves ugrása segített a sorozaton? Mi a legjobb módja, hogy jobb legyen a Heroes?

Érdemes egyébként ezeket az adatokat átböngészni, biztos sokan vagyunk, akik nem értenek egyet, vagy nem mindig a nagyobb tömegbe tartoznánk, viszont az átlag néző véleménye nagyon fontos tud lenni. 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://teddike.blog.hu/api/trackback/id/tr603140736

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása