2008.12.30. 15:06 teddike

House - Joy to the World (5x11)

Címkék: sorozat 2008 2009 house s5

House doki sem távozott üres kézzel. Sőt az évad egyik, ha nem a legjobb részét hozta el nekünk még az ünnepek előtt. Nem kellett ide sok vendégszereplő, egyszerű történet kellett, egy új House oldallal (kedvesség), egy kevés érzelemmel, egy régi Cuddy-val, na meg egy sziporkázó csapattal.

house season 5

Nem nagyon van mit írni erről, aki szereti House-t sírt olykor a röhögéstől, na meg voltak kellően érzelgős pillanatok is ahhoz, hogy komolyan vegyük a dolgokat. Hadley szerepe tényleg nagy, most már egészen biztos, de azt hiszem remekül megbirkózik ezzel a teherrel, és egyre jobban szeretem, remélem még maradni fog egy ideig. Ha eddig nem mondtam volna ki, akkor most bátran szeretném kijelenteni, hogy nagyon jót tett a sorozatnak a vérfrissítés. 

Ezzel a 11. résszel a sorozat búcsúzott ettől az évtől, de január közepén jönnek is vissza, meglátjuk mit hoz a jövő. Addig is én most kiosztok erre egy 8/10. Nagyon jól szórakoztam.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://teddike.blog.hu/api/trackback/id/tr563140855

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása