2009.01.02. 13:26 teddike

BUÉK

Címkék: okossagok

Boldog Új Évet Mindenkinek! 

Ma elég pörgős nap volt, de jókívánságaim azért mindenkinek. Holnap találkozunk, egy új évben!

Az év első napjai: nem tudom ki mit gondol ilyenkor, de én borzasztóan tudok szenvedni az első, sőt a második napján is az új évnek. Nem azért mert eltelt egy év, vagy azzal a hülyeséggel foglalkoznék, hogy esetleg idősebb leszek majd valamikor, hanem egyszerűen jön egy facsaró érzés és szarul van az ember.

Pedig a buli nagyon jól sikerült, magam sem gondoltam volna, hogy közel 20 fővel egy albérletbe ennyire jól is tudjuk majd érezni magunkat, de sikerült. Nagyon sok pia, jó kaják, remek beszélgetések, és nagyon jó emberek, ez jellemezte az estét, és ennek nagyon örültem, egészen addig, amíg nem kellett az első napon felkelni.

Most pedig nehéz összeszedni a gondolatokat, de mivel nagyon sok dolog felhalmozódott, jó lenne erőt venni magamon és nekiugrani.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://teddike.blog.hu/api/trackback/id/tr423140856

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása