2009.01.13. 15:50 teddike

Sheldon, Barney és Sam újra közöttünk

Címkék: sorozat how i met your mother the big bang theory 2008 2009 worst week

Nem is kellett olyan nagyon sokat várnunk, és kedvenceink már vissza is tértek, hogy tovább szórakoztassanak minket hétfő este kedden. A szezon második fele tehát elkezdődött, de ez a részeken nem nagyon látszott, jó nem is vártam a szitkomok esetében valami nagy folytatást, esetleg valami újat, de mintha minden csak tegnap történt volna. Egyre jobban gondolkodom egyébként azon, hogy a Worst Week nálam erősen kasza lesz. Pedig pont most kezdték el itthon is adni (Életem legrosszabb hete - AXN). 

how i met your mother season 4

Saját tapasztalatból tudom, hogy ha már eleve úgy megyek neki egy sorozatnak/filmnek, hogy előre minden (sok) bajom van tőle, hiába lesznek benne jó poénok, már más skálán fog utána mozogni az értékelés. Így van a Legrosszabb héttel is, hiszen hiába vannak benne olykor jó viccek, vagy helyzetek, a legtöbbször már sajnos nem tudok rajtuk röhögni. Elegem lett kicsit a CSAK Sam szerencsétlenkedésére hajazó poénokból, na meg abból is, hogy rajta kívül senki sem tudja hozni az elvárható szintet, hogy tudjon rajta röhögni az ember. A mostani rész is a nagy házban játszódott, lassan költöznek vissza a lakásba a fiatalok. Viszont addig dobtak még pár ismert viccet a hazaiakkal. Részemről 5/10!

Lehet csak az én nagy betegségem, de ha a How I Met Your Mother (Így jártam az anyátokkal) kerül elő, akkor hajlamos vagyok mindig a Jóbarátokkal összehasonlítani a csapatot, amit biztos, hogy nem kéne. Most is egy olyan epizóddal tértek vissza, ami olyan tipikus, kevésbé vicces, viszont sokkal komolyabb témát bedobós volt. Nem kell megijedni, csak hát nem röhögtem fel minden második percben valami hangos poénon. Barney hozta a saját adagját, ami mindig nagyon erős, Ted így, hogy csaj is volt a közelébe még vicces is volt, a többiek meg felejthetőek ismét. Na jó, talán Robin nem annyira, de valahogy Marshall "újság-olvasós" problémája nem hatott meg annyira. Sőt, inkább emlékeztet az évad elején lévő hamburgeres részre. Pontokat nézve 6/10.

the big bang theory season 2

Az évad eddigi nagy kedvence, The Big Bang Theory a legmegfelelőbb résszel tért vissza, olykor sírva röhögős helyzetekkel. Mindig tudtam, hogy olykor egy egy rész másra épül, más szereplő kerül a középpontba. Most ezt Howard vette a hátára, és baromi jó szöveget sikerült neki is írni. Lehet nem egy Sheldon, de akkor is jókat lehetett röhögni rajta. Olykor csodálkozom rajta, de igazából jó, hogy a legtöbb esetben Pennyt dobálják jobbra balra, ő kezdi a vitákat, na meg általában mindig nála is pattog a labda. Igaz tettlegességig még nem fajult a dolog, de Penny ezen oldalát is megismertük most legalább. Pontok, pontok 8/10.

Vélemény? Nem tudom eldönteni, hogy a WW kapcsán csak én vagyok ennyire határozatlan, vagy sokan szeretitek Sam szenvedéseit? A többi talán egyértelműbb, még nem nagyon találkoztam Barney vagy Sheldon utálóval, van ilyen egyáltalán?

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://teddike.blog.hu/api/trackback/id/tr73140880

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása