2009.02.21. 10:06 teddike

Grey's Anatomy - An Honest Mistake (5x16)

Címkék: sorozat greys anatomy 2008 2009 private practice

A héten véget ért a GG/PP crossover. Próbáljam ennél érthetőbben? A Grace klinika (Grey's Anatomy) és a Dr. Addison (Private Practice) szereplői az elmúlt három részt mondhatni közös háztartásban töltötték. Az első, felvezető részről itt már írtam, akkor még nem jelentek meg egyik sorozat szereplői a másikban, de a következő két részben, ezzel a héttel bezárólag nagyon is jelen voltak. Mindjárt mondom ezt is érthetőbben, de egyelőre csak annyit szeretnék kiemelni, hogy szerintem az évad eddig talán legjobb kettő - három részén vagyunk túl, ami a Grace klinikát illeti.

greys anatomy season 5

Beszéljünk akkor kicsit a szereplőkről: Addison felhívta Derek-et, segítségét kérte a testvérével kapcsolatban, így a Grace klinika 15. részében Addison, a testvére, illetve Sam és volt felesége jelentek meg. Az utána következő PP részben tovább folytatódott a dolog, ahol a megszokott szereplőkön kívül Derek, Sloan, Miranda, Karev tette tiszteletét, és egy nagyon jó részt sikerült összehozniuk. Természetesen egy eset körül forgott minden, a testvér egy jó indok volt a megjelenésre, de valójában három részen keresztül Derek egyik betege volt a középpontban, amihez Addison is segített egészen a mostani részig. 

Gondolkoztam a spoileres íráson is, de feleslegesnek tartom. Nagyon a történetről sem akarok írni. Ezt a három részt érdemes megnézni, és az egyik PP epizód is nagyon jó lehet kiegészítésként. Sőt abból teljesen kimaradt a sírás/picsogás (Meredith, Izzie, Yang) és csak a komolyabb szereplők voltak jelen. Rögtön sokkal értelmesebb lett az egész, nem annyira a ki? kivel? és hol dugott? került előtérbe, hanem sokkal fontosabb szerepet kaptak a betegek is.

Ami a Grace klinika egyik állandó lakóját illeti. Úgy látszik az írók nem voltak valami jó kedvükben, vagy formában, és a korábban semmisnek tekinthető betegséget egy egyszerű felcseréléssel oldották meg Izzie számára. Érik az elköszönés úgy látszik. 

Az utolsó, 16. részben már csak Addison volt ott a PP csapatból. Vége lett Derek betege körüli problémáknak is. És Meredith is teljesen a háttérbe szorult. De gondolom most innen jön a folytatás, meglátjuk hova fognak jutni, még sok van hátra az évadból. Én ezt az egész hármas blokkot szeretném pontozni, mert így egybe van értelmük, legyen ez így 7/10. 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://teddike.blog.hu/api/trackback/id/tr1003140977

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása