2009.04.02. 12:24 teddike

Moziajánló: 14. Hét

Címkék: film 2009 moziajanlo

A heti választék sem a legnagyobb, de ez nagyban köszönhető annak is, hogy még tart a Titanic Filmfesztivál.  A fesztiválról erre érdemes tájékozódni, megtaláltok minden fontos információt.

Hazai bemutató (április 2):

  1. Szörnyek az űrlények ellen (Monsters vs. Aliens): Sokat foglalkoztunk már vele, van sok minden az oldalon, böngésszetek kicsit. Illetve a vetítéssel kapcsolatban érdemes megjegyezni, hogy aki teheti az Arena Plaza IMAX termébe nézze, mert ezt adják ott is. Szerintem érdemes bepróbálni.

Amerikai bemutató (április 3):

  1. Adventureland: Egyike azon filmeknek, amit nagyon vártam, sajnos a fesztiválra nem tudtam elmenni, de aki teheti még most hétvégén, vasárnap megnézheti nálunk is. Trailer, szereplők.
  2. Fast and Furious: A negyedik rész, újra a régi csapattal, sokkal többet nem érdemes hozzátenni. Az eddigi bejegyzések erre érhetőek el. Mindenképpen nézős film.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://teddike.blog.hu/api/trackback/id/tr703141073

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása