2009.04.30. 08:48 teddike

Moziajánló: 18. Hét

Címkék: film 2009 moziajanlo

A héten beindul a blockbuster időszak (erről érkezik egy hosszabb bejegyzés is), végre eljutunk oda, ahol csak majszolnunk kell az ölünkbe vett kajákat, és nézhetjük a jobbnál jobb filmeket (NOT). Erre a hétre ezek a filmek jutottak:

Hazai bemutató (április 30):

  1. X-Men kezdetek: Farkas (X-Men Origins: Wolverine): Az előbb említett időszak első nagy dobása. Meglátjuk mire lesz képes ezen a hétvégén. Kattintsatok ide, és minden eddigi anyagot átnézhettek a filmmel kapcsolatban.
  2. Kettős játék (Duplicity): Nem szeretem azt mondani, hogy megbukott, de ez a helyzet az amerikai bevételeket nézve. Clive Owen és Julia Roberts már nem annyira vonzó egy moziban. Ettől még adunk nekik egy lehetőséget.
  3. Isten hozott az isten háta mögött (Bienvenue chez les Ch'tis): Erről semmit nem tudok mondani, csak annyit, hogy ismét egy franci film, de ez most vígjáték.  

Amerikai bemutató (május 1):

  1. Battle for Terra: Animációs film, aminek nem nagy jövőt jósolnék. Ettől még persze lehet meglepetés.
  2. Ghost of Girlfriends Past: Szellemes, vígjátékos Matthew McConaughey és Jennifer Garner főszereplésével.
  3. X-Men: Origins: Wolverine: Szerencsére világpremierrel egyszerre mutatkozik be nálunk is a film, így ide külön nem sok mindent kell írni. 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://teddike.blog.hu/api/trackback/id/tr923141156

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása