2009.07.27. 16:13 teddike

Comic Con: Kalózok 4, Batman, Wanted

Címkék: batman comic con pirates of the caribbean wanted 2

A Comic Con kapcsán több apró érdekesség is napvilágot látott, ezeket nem szeretnénk kommentálni, de mivel kedvenceinkről is szó van, engedjétek meg, hogy megosszam veletek is:

2010 elején elkezdődik forgatni a Karib tenger kalózainak negyedik részét. Korábban már lehetett olvasni, hogy Johnny Depp benne van a dologba (még szép). A többiekről még csak bulvár jellegű hír van. 

Szintén jövőre ígérték a Batman forgatást is, megmondom öszintén ezt egy kicsit szkeptikusan fogadtam, de meglátjuk. 2011-re jöhet a Sötét Lovag folytatása.

Wanted 2! Eddig sem sokan hitték el, most viszont már el kell fogadni, hogy jön a második rész. Ráadásul még idén leforgatják, így nem kizárt, hogy 2010 közepén már a mozikba is kerülhet. 

Még egy bónusz hír a Twilight rajongóinak, de ha már forgatás, akkor ide is leírom, hogy augusztus közepén kezdik el forgatni a harmadik filmet, ami jövőre kerül szintén a mozikba.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://teddike.blog.hu/api/trackback/id/tr683141352

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása