2009.09.24. 14:54 teddike

Berendelt a CW

Címkék: sorozat melrose place 2009 2010 vampire diaries one tree hill s7

Nem jelent nagy meglepetést általában, ha a CW a szezon elején már berendel pár sorozatot. Igazából ezek teljesen érthető lépések a csatorna részéről. Hivatalosan a One Tree Hill hetedik évadából csak 13 részt rendeltek, így ezt most kiegészítették még 9 résszel, tehát jelenleg 22 részes lesz a teljes évad. De ahogy egy éve, idén is várható, hogy több legyen ennél is. 

A Vampire Diaries, ami a csatorna legnagyobb sikerét hozta, igaz a második részre veszített a nézettségéből, de még így is bőven jó eredményeket hoz, így a berendelt 13 rész mellé bekérte a csatorna a plusz 9 részt is. Az első évad tehát így már teljes.

A nagy szarban lévő Melrose Place-ből kértek még 6 forgatókönyvet. Kíváncsiak gondolom arra, hogy merre tartana a történet. Ez még nem berendelés, de gondolom erőltetni fogja a csatorna, hogy maradjon legalább az első évadra. 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://teddike.blog.hu/api/trackback/id/tr983141495

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása