2009.10.08. 15:35 teddike

House - The Tyrant (6x04)

Címkék: sorozat 2009 2010 house s6

Már most nagyon örülök neki, hogy elcsúsznak a számok, ami annak köszönhető, hogy az első rész dupla volt. Én egyelőre maradok annál a megoldásnál, hogy 42 perc = egy rész, és így már a negyediknél járunk az évadban. Ami már most felkerül az eddigi legjobb részek listájára. Bizony, nem gondoltam volna, hogy az évad elején tudnak majd ekkorát ütni, egy átlagos résszel. Mert ez bizony annak indult. Kicsit megváltozott a térkép, más emberek kerültek fel rá, illetve visszajöttek régiek, és minden sínen volt. Egészen addig, amíg egy átlagosnak tűnő eset teljesen más irányba terelte a dolgokat. Kép alatt spoileresen folytatom:

house season 6

Annyi a biztos, hogy House visszakerült a csapatba, még nem az élére, hiszen még nincs meg az engedélye hozzá, de már részt vesz a megbeszéléseken. Foreman miután kirúgta 13-at, és Taub sem jött még vissza, így a régi emberekkel dolgozik együtt. Chase és Cameron került a kezei alá, és ahogy House is mondta a részben, jó újra a régi csapatot látni. 

Amitől az egész jó volt, az House mesterkedése a szomszéddal, a megbeszéléseken való részvétele. És természetesen a dráma miatt, illetve a dokik a beteghez való hozzáállása. Főleg a vége döbbentett meg, nem gondoltam volna, illetve nem számítottam egy ilyen fordulatra. Mindenesetre remek volt! Pontok tekintetében 8/10! Illetve valamivel több, fél pontot nem akarok adni, 9-et meg főleg nem.   

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://teddike.blog.hu/api/trackback/id/tr183141561

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ismeretlen_37501 2009.10.08. 15:51:20

Tényleg szívatás ez számozás. Eddig a legtöbb helyen így ment, most a következő részre kerestem előzetest, és az is úgy szerepel, hogy a negyedik rész. A cím azért segít eldönteni szerencsére, hogy merre is tartunk.
süti beállítások módosítása