2009.12.08. 18:17 teddike

Röpke: Pitt, Depp és a vámpírok

Címkék: film 2011 dark shadows

Apró hírek ezek, de "nagy" emberekről szólnak. Úgy látszik még várhatunk egy keveset arra, hogy ne a vámpírokról kelljen filmet néznünk. Ráadásul úgy látszik, hogy a már említett "nagyok" is belevágják a fejszéjüket a dolgokba.

A Summit (igen, nekik köszönhetjük a Twilight-ot) rászánta magát, hogy megfilmesítse Dracula történetét. A film rendezője Anthony Mandler lesz, és amiért ez bejegyzést ért, hogy Brad Pitt nagyon távolról (egyelőre) szintén részt vesz a munkálatokban. Szerepelni nem fog benne, de keze ott lebeg majd a produkció felett.

A másik hír már sokkal közelibb. Két nagy kedvencünk, akikre úgy látszik igaz az "egyedül nem megy" elv, újra összefognak, hogy egy 1960-as történetet vászonra vigyenek. A két kedvenc nem más mint Tim Burton és Johnny Depp, a film címe pedig Dark Shadows lesz majd, melyben Depp vámpírt fog alakítani. Tim Burton még az Alice-on dolgozik, de ez márciusba a mozikba kerül, így szeptembertől elkezdik újra a közös munkát, hogy valamikor 2011-re kész legyenek  az új filmjükkel.

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://teddike.blog.hu/api/trackback/id/tr973141781

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

nikk · http://deirdre.freeblog.hu 2009.12.10. 00:14:12

nálam a burton+depp produkciókat soha semmi nem übereli. 2010 alice, 2011 dark shadows, bár tartanák ezt a menetrendet, el tudnék viselni évente egy-egy új filmet tőlük:)
süti beállítások módosítása