2010.02.03. 02:51 teddike

Lost. The. Final. Season.

Címkék: sorozat lost 2009 2010 lost s04 lost s05 lost s06

Megérkezett! Itt van a nyakunkon, és ezt nagyon jó kimondani végre. Jelenleg közel 40 perc van még hátra a hatodik évad kezdéséig, az összefoglaló rész megy éppen, de mire befejezem ezt a bejegyzést, már egészen biztosan 3 körül leszünk. Ha már a hatodik évad, akkor olvassunk egy kicsit vissza, és nézzünk posztereket, előzeteset (természetesen spoiler-mentes), képeket a szereplőkről, infókat és egyéb apróságokat.

Ha ezzel megvagyunk, akkor szépen haladjunk vissza az időben. Jöjjön az ötödik évad fináléja (plusz ami kimaradt az írásból), illetve az ötödik évad összes bejegyzése, köztük az összes rész után írt beszámolóval, illetve még az évad elején mutatott poszterekkel és képekkel együtt.

lostNem szabadultok, hiszen nincs miért menekülni, éppen ezért jöjjön egy adag még a negyedik (összes részről olvasható bejegyzés) és a harmadik évadból (három éve írt, ékezet nélküli kezdetleges bejegyzés, de ma már történelem) is. Gondolom örültök neki, ez most ilyen "kék" bejegyzés lett/lesz, de nem árt összeszedni a legtöbb információt, és szerencsére van archívum is a hátunk mögött, ami ezt lehetővé teszi.

A végére még annyit, hogy talán a Lost volt az, ami igazán berántott a junkie-világba. Ez volt az A sorozat, ami miatt komolyabban is elkezdtem olvasgatni háttérinfókat, és talán emiatt is kezdtem el én is írogatni. Na de ez már a múlt, készüljünk a nem is olyan távoli jövőre, és nézzünk még egyéb apróságokat, amolyan hangulatjavítóként. Érdemes kattintani a linkekre.

Lost Bingó, termékek/tárgyak a Lost-ból, a hat évad poszterei, Party Kit - mert igen, ilyen is van, volt retro plakát is, valamint nagyon fontos time-line (kötelező megnézni). A komolykodás mellé becsúszott pár vidám pillanat, mint mondjuk Jack és Kate fotói, vagy több hangulatos poszter is.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://teddike.blog.hu/api/trackback/id/tr983141940

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása