2010.02.12. 01:50 teddike

Moziajánló: 6. Hét

Címkék: film 2010 moziajanlo

Jön a valentin nap, meg a holdtól is félhetünk, de legalább van választási lehetőség:

Hazai bemutató (február 11):

  1. Farkasember (The Wolfman): Láttuk, írunk róla. Sajnos egyet kell értenünk az eddigi véleményekkel, nem a legjobb. De, amit már sokszor mondtam, egyszer nézhető kategória.
  2. Valentin nap (Valentine's Day): Menetrend szerint érkezik az aktuális romantikus pink "év filmje" esélyes produkció. Ráadásul felsorolni is nehéz lenne mennyien szerepelnek benne. Sok kis apró történet, valahol biztos találkoznak majd. Viszont az Igazából szerelem ellen esélytelen.
  3. Az áruló szív (Tell Tale): Feliratos filmdráma, Sarah jobban mondva Lena Headey főszereplésével. Többet nem tudok róla sajnos.
  4. Köntörfalak: Heti magyar film, egyik kedvencükkel, Tompos Kátya főszereplésével.
  5. Oda az igazság!: Heti magyar film #2!
  6. Mások vagyunk (Alle Anderen): Rákerestem, hogy okosabb legyek. Megtudtam, hogy német meg romantikus, azt hiszem ennyi elég is.
  7. Toy Story - Játékháború 2. (Toy Story 2.): Újra a moziban, az első rész után, a másodikat megleshetjük. 3D meg minden, szóval lehet örülni.

Amerikai bemutató (február 12):

  1. Valentine's Day: A legtöbb moziban, hozzánk hasonlóan, az amerikai közönség számára is, romantikus blabla.
  2. The Wolfman: Ismételhetném magam, nem teszem. Világpremier, ráadásul a második. El vagyunk kényeztetve (NOT).
  3. Percy Jackson & The Olympians: The Lightning Thief: Ex-Bond főszereplésével egy fantasy. Amit várunk is meg nem. Ha ide ér ítélkezünk.

Egy hete a Dear John verte le az Avatar-t, igaz hétköznap nem sok esélye volt. Most a Valentin napra készített film fogja megütni, de ezen filmek esetén, ahogy a régi mondás tartja, minden csoda csak három napig tart. Az Avatar viszont már 56 napja ragyog.

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://teddike.blog.hu/api/trackback/id/tr853141964

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

zolee 2010.02.12. 07:10:21

Valentin napot ma nézzük. Farkasember nem érdekel, majd dvdn.
süti beállítások módosítása