2010.02.24. 18:26 teddike

Visszatér a V

Címkék: sorozat v 2009 2010 v 2009

Gyorsan eltelt ez a pár hónap, és március végén visszatér a V, amelyből összesen 4 részt láthattunk eddig, azokat is novemberbe. A részek felemásra sikeredtek, de több biztató pontja is van a sorozatnak egyelőre, ami miatt mindenképpen érdemes visszatérni. Ráadásul kedden kerül majd a képernyőre, így a Lost-al párban nagyon erős napot alkothatnak, főleg a 18-49 közötti nézők körében. Nézzünk most két posztert, amelyek ha nem is különlegesek, mindenképpen erősre sikeredtek:

v posterA másodikért kattintani kell, pont ide. A kezdési időpont még kérdéses, egyes oldalak a Lost elé teszik kezdésben, ami szerintem nagy hülyeség lenne. Mindenképpen a Lost fogja szerintem felvezetni, de majd kiderül. Én maradok a plakát és az előzetes által mondott időpont mellett. Ráadásul ez utóbbi előzetesre érdemes kattintani, Anna tesz egy vallomást benne.

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://teddike.blog.hu/api/trackback/id/tr473141995

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

bigyibogyo · http://www.kitvalasztanal.hu 2010.02.25. 09:58:31

Banyek,szemét dolog 2 ilyen gyönyörű nőt 1 képre rakni :)
süti beállítások módosítása