2010.03.02. 11:02 teddike

Ajánló: Southland - Jön a második évad

Címkék: sorozat 2009 2010 southland

Mit jön? Itt van! Ma este (nálunk holnap reggel) folytatódik a sorozat, amiről pár hónapja még az volt a nagy hír, hogy kaszálva lett. Az oldalon egyébként az első részről (pilot) írtunk egy rövidebb bejegyzést. Azóta a méltatlanul hanyagolt kategóriába lehetne átsorolni. Mondom ezt azért, mert az első évadot végignézve bizony voltak jó pillanatai, és a folytatást is vártam volna. De a kasza hírek hallatán úgy voltam vele, hogy "köszönjük legalább ezeket a részeket".

Aztán valami csoda folytán a dolog változni kezdett. Az NBC ugye, ha visszaugrunk kicsit az időben, berendelte a második évadot, 13 részre legalábbis. Aztán még indulás előtt úgy döntött, hogy köszönik szépen de nem kérnek belőle. A részek le lettek forgatva, így adott volt a lehetőség, hogy esetleg más csatornán bemutassák ezeket. A sorozat rajongói akkor nyugodhattak meg, amikor a TNT végül megvette a sorozatot, és a második évad így leadásra kerül. Mit jelent ez a jövőre nézve? Jelenleg nem sok mindent. Ha jól tudom, ez egyelőre annyi, hogy a TNT leadja a részeket, aztán majd döntenek a további sorsáról. Viszont a már elején is kábeles adóra született sorozat talán itt jó otthonra talál, és több évadot is láthatunk majd belőle. A sorozatban megvan a potenciál.

southland southland southland southland

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://teddike.blog.hu/api/trackback/id/tr703142014

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása