2010.03.03. 18:07 teddike

Ajánló: Nip/Tuck

Címkék: sorozat 2009 2010 nip tuck

A címbe már nem fért volna ki, de olyasmin is gondolkodtam, hogy "utoljára" vagy "századjára". A Nip/Tuck csapata ezzel a résszel bizony jubilál, hiszen ahogy már írtam, ez lesz a sorozat 100. része. Viszont a jubilálás mellett, ez lesz az utolsó is, végleg leköszönnek a képernyőről. Most nem mennék abba bele, hogy milyen változásokon ment át a minőség az elmúlt évadok alatt. Jöjjön inkább egy kérdés, ünnepeljünk vagy sírjunk? Én az előbbi mellett teszem le a voksom.

A készítők ígértek valami "nagyot" a végére. Meg nem úgy köszönnek el, ahogy azt sokan várnák. Én eleve nem számítok rózsaszín búcsúra, sokkal inkább valami drámai befejezés kellene. A főszereplők közül haljon meg valaki, és sorolhatnám. A lényeg az, hogy ezt ezt a mesét nem lehet dráma nélkül lezárni, legalábbis nagyon remélem. A forgatások egyébként már jóval korábban befejeződtek. Ezelőtt egy évvel már készen voltak a fináléval. A színészek azóta már új felkéréséket is kaptak, így ha minden összejön nekik, akkor a következő évadban láthatjuk is őket. Ennyire viszont ne szaladjunk előre, holnap reggel nézzétek az utolsót, remélem megajándékoznak még a végére minket valami extrával.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://teddike.blog.hu/api/trackback/id/tr743142019

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása