2010.03.05. 16:38 teddike

Nincs menekvés: Catpolo

Címkék: okossagok catpolo

Itt az idő, amikor nem szabad tovább tagadnunk, bizony junkie-k vagyunk. Felesleges erőfeszítés ez, hiszen a szüleink/barátaink tudják, az internet szolgáltatónk is látja, hogy mennyi sorozatot töltünk. Ideje tehát kimenni az utcára és nyugodtan felvállalni rajongásunk tárgyát, még akkor is ha sokan ezt nem fogják érteni.

Miért írtam ezeket a sorokat? A helyzet egyszerű, most először fordul elő egyébként ilyesmi az oldalon, de ajánlanom kell nektek egy "boltot", ahonnan nagyon jó sorozatos pólókat tudtok magatoknak rendelni. Teszem ezt azért, mert én már hármat be is táraztam magamnak, csak a fizumat kell megvárnom, hogy erre elverjem. A nyári divat egyértelműen a junkie-póló lesz!

catpolo

Ami a dolgok hátterét illeti. A mintákat Cat_the_cat készítette, és twitteren érdemes is követni őt vagy a "bolt" csipogóját, elég sok fontos infót megoszt majd itt veletek. Főleg olyasmit, hogy milyen minták várhatóak a későbbiekben. Én azt mondom, hogy jó nézelődést, és rendelést!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://teddike.blog.hu/api/trackback/id/tr933142033

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása