2010.03.06. 06:44 teddike

Community: Jöhet a második évad

Címkék: sorozat community the office 30 rock 2009 2010

Az NBC is világossá tette, a következő évadban is igényt tart a Community-re. Sőt, az Office és a 30 Rock is folytatódhat. Utóbbi kettőt azért nem emeltem ki (annyira), mert szerintem a berendelésük egyáltalán nem volt kérdéses. Az újonc viszont annál inkább veszélyben forgott, de úgy látszik a csatorna elégedett. A csütörtöki négyes így tehát megmarad jövőre is, hiszen már korábban a Parks and Recreation is megkapta a következő évados berendelést.

community

A címkék segítségével találtok egy kevés anyagot a sorozatokról. És mivel nem szeretném, ha üres kézzel távoznátok, nézzétek meg ezt a videót, amelyen láthatjuk azt is, hogy fogadta a csapat a berendelés hírét. (A videóért köszönet bruzsy-nak.)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://teddike.blog.hu/api/trackback/id/tr483142035

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása