2010.04.08. 02:01 teddike

Parenthood - Megérkezett Minka Kelly (1x06)

Címkék: sorozat 2009 2010 parenthood

Nem tudom meddig marad, de még egy ideig biztos. A szerepét sem nagyon árulnám el, a képből lehet ki tudjátok majd találni. Azt viszont mindenképpen szeretném megjegyezni, hogy a Parenthood a hatodik részre is szépen tartja magát. Minőségre gondolok itt most első sorban. Igaz, hogy ha nagyon sz*r lenne, akkor is nézném. Ilyen nevek mellett nem nagyon lehet kihagyni egy sorozatot, viszont szerencsémre a minőséggel sincs gond, és ennek a hatalmas családnak élvezet a napi dolgait nézni. Jöjjön most a címszereplő:

parenthood

Tudom, választhattam volna jobb képet is, de ezen minden infó rajta van. Visszatérve a családra, hétköznapinak nevezhető problémákkal nyomulnak itt egyelőre. Viszont Lauren Graham még mindig kilóg olykor a szerepből. Bár hülyén hangzik, jobban viszont nem tudom megfogalmazni, "túl jó nő" ahhoz a szerephez, amiben jelenleg van. Pontokat nem osztogatok, legyen elég annyi, hogy az első évad jól alakul, jó szereplőkkel és közepesen érdekes sztorival szépen haladnak előre.

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://teddike.blog.hu/api/trackback/id/tr63142162

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Donnie · http://donnie.blog.hu/ 2010.04.08. 11:43:37

Két epizódra írt alá, de Katims azt nyilatkozta, hogy amennyiben berendelik a második évadot (erre ugye jó esély van) és Minka is elérhető lesz, akkor mindenképp szeretnék visszahozni. A Parenthood kapcsán pedig egyetértek veled, kellemes, családi sorozat, és pl. a Lux-hoz képest jóval okosabban keverik a dráma - feelgood és néha egy kis szirup jeleneteket.

Ismeretlen_37501 2010.04.08. 14:09:50

Össze sem lehet már hasonlítani a két sorozatot. A LUX az elején teljesen feelgood volt, most meg teljesen elveszett minden benne. A Parenthood a hatodik részre is nagyon jól és okosan keveri a szálakat. Látszik, hogy kik állnak azért mögötte. :)
süti beállítások módosítása