2010.05.21. 01:30 teddike

Upfronts - 2010/11 - Összegzés

Címkék: sorozat abc fox cbs nbc upfronts 2010 2011 the cw

Négy nap alatt több mint 40 sorozatos bejegyzés született az újoncokról valamint a csatornák programjáról. És csak azért ennyi, mert az előzeteseket, képeket, posztereket egy bejegyzésbe próbáltam pakolni. Ennek a pár napnak az lett az eredménye, hogy lett egy "upfronts" könyvtár, nagyon sok új "könyvjelző" és nagyon kevés alvás (ami szerencsére nem ment a vizsgáim rovására). Szóval, visszatérve a sorozatokra: 38 újonc érkezik majd a következő évadban, amiket most próbáltuk lepontozni, de természetesen nagyon kevés dönthető el róluk így. Az én kedvenceim, minden csatornától egyet kiválasztva: No Ordinary Family (ABC), Ride-Along (FOX), Undercovers (NBC), Hawaii Five-O (CBS), Nikita (CW).

Ez egyben egy sorrend is, hiszen az ABC-re érkező újonc előzetese vett meg a legjobban. De ettől függetlenül az NBC kínálatában is szerepelnek jó drámák, mint ahogy a FOX is okozhat meglepetést a szitkomok terén (ideje lenne). Ez a pár nap attól lesz majd hangos, hogy az ABC mennyire nyuszi volt, hogy nem mert változtatni. Valamint attól is, hogy a CBS milyen bátran hozzányúlt a korábbi programjához. Illetve már most el lehet kezdeni csemegézni a nagy párokat, nézettség szempontjából.

Minden napra jutnak egyébként érdekes párosítások, nézzünk párat: hétfőn este, a harmadik órában a Castle fog összecsapni két újonccal is (Chase, Hawaii Five-O). Kedden az első órában összetalálkozik egy veterán (NCIS) egy idei sikersorozattal (Glee) valamint ide jön az általam legjobban várt No Ordinary Family. Szerdán szintén az első óra lesz érdekes. Egyik legjobban várt újonc (Undercovers) fogadja majd az új időpontba érkező Suvivor-t. Csütörtökön, az erre a napra érkező The Big Bang Theory boríthat fel mindent. Ráadásul kedvelt sorozatok harcoltak az első órában (Bones, The Vampire Diaries + újoncként My Generation). A péntek sorozat-gyilkos nap, ezt már tudjuk nagyon régóta. Ettől függetlenül, a FOX és a CW kivételével három újoncot is hoznak a csatornák.

Bár még sok mindent lehetne írni, itt befejezem, elég volt. Elmegyek inkább keresni az upfronts-ról képeket, hiszen a sztárok megjelentek ezeken az eseményeken. Közben meg beszéljünk arról, hogy ti mit gondoltok erről hétről? Mik voltak a legnagyobb lépések? Mit vártok a legjobban? Van olyan sorozat aminek a bukását sajnáljátok? És sorolhatnám. A csatornák címkéire illetve a 2010/11-re kattintva jó csemegézést kívánok mindenkinek a következő évadból.

3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://teddike.blog.hu/api/trackback/id/tr283142370

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Attis 2010.05.21. 15:56:28

Köszi a heti tudosítást, átnéztem a sorozatokat, nagyjából hasonló véleményre jutottunk. a terra nova-ból néztem volna előzetest, igaz még egy jelenetet sem forgattak le belőle. Az Ordinary meg a Hawaii érdekel a legjobban, igaz utóbbi csak a főszereplő bsgs csaj miatt.

zolee 2010.05.21. 16:02:10

Innen is megy egy köszönöm. Igaz még nem láttam az összes előzetest. CW eleve nem érdekel, marad a FOX meg az ABC, többnyire onnan kerültek ki a kedvenceim eddig. Igaz az NBC idén is hoz pár újoncot kíváncsi leszek rá. Ordinary, Ride along, Undercover, ezek szerepelnek az első helyeken.

Otisz 2010.05.22. 22:07:59

Ordinary, hawaii, ridealong. Jövőre is lesz pár sorozat amit bepróbálunk.
süti beállítások módosítása