2010.06.30. 14:25 teddike

Merjünk nagyot álmodni - Tron

Címkék: film comic con 2010 tron

A cím kicsit magyarázatra szorul, így gyorsan meg is kapjátok. Ha van rendezvény, amire egy "junkie" nagyon szívesen eljutna, akkor egészen biztos, hogy a Comic Con rajta lenne a listán. Igaz idén még nem fog összejönni a dolog, már csak azért is mert július 21-én kezdetét veszi a szórakozás, de egyszer ott leszünk! Merjünk nagyot álmodni azt mondom. Szóval San Diego és Comic Con, egyszer jelentkezünk majd onnan élőben is. De addig is, zabáljuk az apróságokat, mint most pl. a Tron bannert, amit természetesen ennek "tiszteletére" raktak ki:

tron san diego

A film egyébként december közepén kerül majd a mozikba, szóval várnunk kell még rá, de kell a hype, hiszen 3D meg IMAX meg minden ami ezzel együtt jár.

3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://teddike.blog.hu/api/trackback/id/tr303142499

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mesko 2010.06.30. 20:33:19

A filmet csekély 300 millicskés budzsetből finanszírozták...egy szóval nagy cyber univerzum varázslatra lehet számítani. Lelküket is kiteszik decemberig...annyi anyag lesz róla, hogy szépen össze rakosgatjuk mint a puzlee-t, és karácsonyra meg is lesz az egész film otthon, csak elmegyünk a 3D meg az IMAX-ért. És milyen boldogok leszünk, hisz már láttuk, csak nem voltunk benne mi is...

zolee 2010.07.01. 09:52:02

Csak 300? Na jó, ez tényleg nem vicces, mondjuk az Avatar költségvetéséhez képest semmi, de a bevételek sem lesznek akkorák. Jó ha Amerikában behozza ezt a hatalmas összeget.

mesko 2010.07.01. 17:03:15

Most mindenki majmolja a 3D IMAX slágert, mert rájöttek megy boldog -boldogtalan...ha jó, ha nem... Verik bele a pénzt, ölik meg a történeteket...na mindegy engem nem zavar... Az Avatar az egésszen más.
süti beállítások módosítása